Aloita uusi keskustelu

Miksi yritys- ja maataloustukea ei leikattu puoliväliriihessä?

Aloittaja: Hallitus jatkaa eriarvoistamista. Politiikka 26.4.2017 09:04

Miksi yritystukiin ja kansalliseen maataloustukeen ei tehty leikkauksia vieläkään hallituksen puoliväliriihessä? Eikös kaikkien pitänyt osallistua talkoisiin?

Yritystuet vääristävät kilpailua, ja kansallinen, Suomen valtion kassasta maksettu, maataloustuki on suurempi kuin EU:n maksama, kai näiden tukien 5 %:n leikkaus olisi ollut kohtuullista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 314 viestiä

Tiedän tapauksia, jossa viljeliä vuokrasi lisää peltomaata vain saadakseen lisää tukia. Itse vuokraan maitani vain viljelijälle, joka tarvitsee niitä elinkeinonsa harjoitamiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ne talkoothan ovat nimen omaan yritysten hyväksi, onhan sen Sipiläkin ihan avoimesti kertonut, että hän on yritysten asialla. Jotain pientä on hallitus saanut aikaankin, kikyä aluksi ja ilmaistyövoimaan siirtymistäkin koitetaan saada alulle. Liikenteen massiivisia verovarojakin koitettiin saada firmoille ohjattua, joka tosin jouduttiin viemään vielä piiloon valmisteltavaksi, mutta terveydenhoidon firmoille kuitenkin saatiin jo hyvät apajat järjestettyä. Kyllä se siitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

mitä se meiltä hyövää leikata teidän työ paikalla se ongelma on sieltä on leikattu ja vielä tullaan leikkaan.palkan korotus haaveet tyrmätty heti ja paikallinen sopiminen tulee meneen läpi että heilahtaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maailmalla on ylitarjontaa ruuasta maksavalle.Mutta Suomessa on varauduttu Maailmanlopun varalta??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

suomesta ja muistakin maista viedään ruokaa koko ajan mailmalle maapallo huutaa ruokaa koko ajan enemmän.vai meinaakko että suomessa viljellään vain suomalaisille minunkin viljat viime vuodelta lähti Amerikan markkinoille

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo! Jopa Kivinavetoillekin myönnetty tukea maalaukseen,vaikka Kiviä ei tarvitse maalata!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan ne stylen näköisiä maalatut kivet navetassa, nykyajan svengilehmät tarvii uusia tapoja tuotannon kasvattamisessa. Kyllä veronmaksajat voi tuon maksaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vastaus sosialidemokraattiseen kysymykseen on, että nykyinen hallitus ei ole sosialidemokraattinen. Onko kysyjä tyytyväinen vastaukseen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä pitää nyt esittää kysymys, että onkohan suurin osa Suomen yritysjohtajista sosialidemokraatteja, kun olisivat halunneet leikata tehottomia ja kilpailua vääristäviä yritystukeja, se kyllä kepulaisen valtiojohdon kanssa selittäisi Suomen huonon menestyksen maailmanmarkkinoilla?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä veikkaan, että mainitsemasi yritysjohtajat eivät välttämättä ole porvareita, vaan yrittäjiä omassa yrityksessään. Maatalousyrittäjät eivät vättämättä uhkaa Suomea, kuten annat ymmärtää. Pudotuspeli on kovaa ja Suomen elinkeinohuollon luisuminen ulkomaiseen hallintaa on jokaisen huoli.

SDP:n huoli yritystuista on jatkumo mielikuvavaikuttamisesta. Teemaviikko on muuttunut teemakuukaudeksi, kun piiritoimistot viivellä puuttuvat ajankohtaisiin puoluetoimiston teemoihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

maatalousyrittäjät myös markkinatalouden piiriin reilusti ja reippaasti kuten muutkin yrittäjät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, ilman muuta. Maito maksaa kaupassa 3 euroa litra ja muutkin tuotteet ainakin sen tuplan. Eipähän kuitenkaan tartte enää tukeja maksaa, vaikka muu eurooppa niin tekeekin... Ja "nähnyt on jälleen kerran uudestaan" on saanut sen aikaan. Oletko valmis vihaiseen palautteeseen?? Köyhemmät näkee näetsen nälkää..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sossut ja kepulit on mielestäni vuosien varrella keränneet itselleen sellaisen määrän etuisuuksia, ettei tässä maassa enään kannata muu kuin olla sossu tai kepuli, Olen havainnut sinun ymmärtänee sossujen aiheuttaman vahingon maalle, mutta kun nuo kepulit tekee vähintään yhtä paljon vahinkoa Suomelle kuin sossut?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta kannattamasi äärioikeisto ei tee koskaan mitään pahaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Verotukien antaminen ammattiyhdistyksille tulisi lopettaa. Se lisäisi verotuloja, joilla voitaisiin työllistää julkisiin palveluihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Savukoski.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

230 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Porvarihallituksen lomarahaleikkauksien antia!!, jopa 700 euroa kesässä - JHL: ”Moni pienituloinen perhe on menettänyt monta lomamatkamahdollisuutta”

Jos 30 % lomarahasta on 700 euroa, ei todellakaan ole enää kysymys pienituloisesta. Siihen kun pitää olla noin 4200 euro... Lue lisää...
Kuka vei nimimerkin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.5.

Naapurit

23.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut