Aloita uusi keskustelu

Kolmas maailmansota väkisin

Aloittaja: aatu ja jooseppi Politiikka 13.4.2018 19:51

Tämän hetken uutisia seuratessa tulee mieleen, että aivan kuin jotkin tahot haluavat suistaa koko maailman kolmanteen todella tuhoisaan sotaan. Ovatko raharikkaat ja vallanhimoiset alkaneet pelätä, että väestön vanheneminen länsimaissa vähentää kulutusta ja siten rahavirtojen tyrehtymisen? Sota itsessään kiihdyttää kulutusta ja jos sodan jälkeen on vielä ihmisiä ja elinkelpoinen maailma, kulutus lähtee pohjalta, mutta kasvuprosentit ovat hurjat. Sitäkö tässä tavoitellaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 241 viestiä

Mitään kolmatta maailmansotaa ei tule, Nato on siihen liian vahva ja Nato sitä ei tule aloittamaan.
Harmi vaan, että ainoastaan natomaat ovat turvassa, viimeaikaiset sodat kaikki on sodittu maissa, jotka eivät kuulu natoon ja lähes kaikissa on mukana Venäjä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen osalta sillä ei ole mitään merkitystä! Ei sivari armeijalla ole asiaa rintamalle . . . ampuisivsat vain omat varpaansa tohjoksi lievimmillään. Toista oli minun aikana ja minun sissijoukkuen 7 miestä! Muilla komppanioilla oli järestään 10 - 16 sotilasta kilpailussa mukana.

Jos ensimmäisen päivän 100 km polkupyörä pikamarssissa olimme 2 tuntia toiseksi parasta joukkuetta nopeampi. Kas karttaa pitää osata lukea ja etsiä maastosta parhaat reitit pyörän kantoa ajatellen.

Joka mies oli kelpoisuus luokassa A 1 ja valio ampujia niin pulttilukkoisilla, kuin rynnäkkökiväärilläkin. Minun luotsaamani miehet voittivat Karjalan Jääkäri Pataljoonan jääkäri kilpailut neljä kertaa peräkkäin yli voimaisesti. Saimme joka mies 10 vrk. kuntoisuuslomaa aina voitettuamme. Sitten tuli kivääri komppania ja kolmanneksi reservi aliupseeri koulu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjällä on joillakin halu aloittaa sota jotta heidän surkeutensa leviäisi koko maailmaan, kun eivät kykene saattamaan yhteiskuntaansa lännen tasolle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Jos sota syttyisi,niin siihen mennessä kaikki vanhat aseet on myytävä,vaikka Suomeen tms. "turvalliseen paikkaan",josta saa parhaan hinnan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen ulkopolitiikan hoito tähtää myös kolmanteen maailman sotaan! Puolletaan ja sanktioidaan pelkkien OLETUSTEN POHJALTA! Samalla lipastaan kielelä saksan peffaa joka vihaa Venäjään, koska Neuvostoliitto aikana pysäytti saksan armeijan pistäen luun syvälle sakasan kurkkuun. Tuoden samalla rauhan ja vakauden koko Eurooppaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On mukavaa ja mieltä ylentävää kuulla totuuden sanoja! Muun propakandan lomassa . . . muka suomi voiti itsenäisyyden PYH!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

'rauha ja vakaus koko Eurooppaan' 2 ms jälkeen' Näin sanotaan valtiossa, joka on valheen Isän manipuloima.
Kansandemokratiat pidettiin asevoimin tai niillä uhaten NL vasalleina. Jugoslavian hajoamista yritti Venäjä estellä tukemalla serbejä pitkään.
Nyt Venäjä on 'tehnyt vakautta' sotavoimin Ukrainassa ja Kaukasuksella vetäydyttyään Afganistanista. Eu:n hajoittaminen on myös agendana teillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä yhdyn aloittajaan rahan valta joka yrittää ajaa maailman sotaan .Kaikki paikat on tavaraa täynnä ,sodan jäkeen ei mitään .Sitten kaikki tuhottu .Kyllä tavara kävisi kaupaksi.Yritykset rikastuisi herrat pöhöttyisi .Ottaisivat trinkkejä pyöriän pöydän ääressä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on kuin puhetta menneisyydestä. Muistan, vasemmiston mielestä Naton ohjukset olivat kolmannen maailmansodan ennusmerkkejä, kun taas Neuvostoliiton ydinaseet olivat rauhan aseita. Venäjä oli silloinkin saanut hyödylliset hölmönsä liikkeelle puolustamaan raakaa diktatuuria ja kylvämään epäsopua demokraattisiin mihin.

Nyt on näemmä Syyrian hallitus rauhan asialla käyttäessään kemiallisia aseita siviilejä vastaan. Ja kolmas maailmansota on muka syttymässä, kun demokraattiset länsimaat osoittavat, että tuollainen ei käy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa mieltä, taas on käynnissä Venäjän propagandakampanja. Toivottavasti kukaan isänmaallinen suomalainen ei lähde siihen mukaan. Venäjä pyrkii hajoittamaan läntisten demokratioiden rintaman väittämällä, että länsimaat lietsovat sotaa jos Syyrian sotarikoksiin puututaan. Propaganda tähtää siihen, että Venäjän ja sen liittolaisten pitäisi antaa riehua rauhassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lukuisista median kommenteista päätellen länsi haluaa sotaa. Asevarastot ovat liian täynnä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole sama kaiku nyky armeijan suomessa! Vaan pitza ja burgeri mamman poikien lättäjalkojen LÄTINÄÄ!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jotkut typerykset jaksavat jauhaa noista "rauhanohjuksista", vaikka koko termi on juuri heidän itsensä ja perässäjuoksijoidensa keksimä.
Kukaan vasemmistolainen ei ole koskaan tuota termiä käyttänyt, paitsi ehkä osoituksena typerysten järjenjuoksusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kolmas maailmansota on hyvin epätodennäköinen, lähinnä suurvaltojen välisten kauppa- ja velkasuhteiden vuoksi. Toisaalta myös valtioiden voimasuhteet vaikuttavat varmasti asiaan. Esimerkiksi kiinan ja usan välinen kahakka aiheuttaisi valtavat tuhot, mutta lopputuloksesta riippumatta, saavutettu hyöty olisi mitätön.

Suurvaltojen ei kannata enää sotia, koska he voivat ostaa haluamansa asiat maapallolta.

Sotia soditaan juuri sen verran, että aseteollisuus saa budjettinsa kokoon ja suurvaltojen valtavat puolustusmenot pystytään perustelemaan kansalaisille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei Lobbarit niin pitkälle mene,muuten Asekauppa loppuisi!
Mutta hässäköitä järkkäillään sinne sun tänne!
Kauppa,jota on ryyditetty muutaman avainhenkilön/puolueen lahjominen on pääasia!
No,sokeakin näkee otsellaan kenet on "kaapattu",joten..
HIKOILKAAAMME Amiaisella...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei sota aina ole välttämättä huono asia. Silloin kun ihmisillä ei enään ole kunnioitusta oikeita elämänarvoja ja kerskakulutusta vastaan on sota OK.
Aina vaan maristaan ja uikutetaan vaikka asiat olisi kuinka hyvin.
Silloin pikku kahinat muistuttaisivat elämän reaaliteeteista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäisköhän kysyä Whalroosilta miten rikastuu ilman verenvuodatusta? Vaikea jotenki uskoa, että raha ajaisi laajamittaiseen sotaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän toisen maailmansodan jälkeen ole käytykään kuin Korean, Vietnamin, Persianlahden, muutama Israelin & kumpp., Irakin ja pari Afganistanin sotaa. Mikään teollisuudenala noista sodista ei hyödy, eikä edes pankit. Pois se Nallesta, että sodista hyötyisi edes kiertäen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suuri sotaharjoitus 2021

295 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kepulainen Oulu

Oikeistolaistuneen kepulaisuuden vaikutuksista valtakunnassamme toteutettuun politiikkaan kärsitään kaikkialla maassamm... Lue lisää...
vallan vaihto tarvit...

Jari ja sarjakuvat

Jari

22.4.

Naapurit

24.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut