Aloita uusi keskustelu

Kaikki meitä persuja vastaan.

Aloittaja: Satakiel Politiikka 9.2.2018 20:13

Tuntuu tämä kommentointi tällä foorumilla olevan. Siinä ei persuli kyseenalaista pätkääkään,mikäli pääsee itse pätemään.
Olen uusi täällä,mutta mielestäni ei liene epäilystäkään,ketkä täällä katsovat olevansa voiman oikealla puolella. Persuja ei liioin kehuta,mutta sillä ominaisella oikeinkirjoitustaidolla kerrotaan miten Suomi pitäisi maata. Siis sellaisella johonka kukaan muu ei pysty.
Käykö jopa niin,että persut keskustaa moittiessaan hylkäävät huomaamattaan Lauran Sipilän tuhoa toivoessaan.
Näkee ken elää.
Tiedän että aihe on persulille kriittinen,ja suhtaudun myös siten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 43 viestiä

Kyllä se Soinin tempaus Sipilän kanssa paljasti kiko pelin hengen.
Sillä ei ole niin väliä, mitä on vaalipuheissaan satuillut, kunhan pysyy mukana herraköörissä.
Ei tulis mieleenkään loikata itse perustamastaan puolueesta, uhosi Soini ennen puoluekokousta!
Mutta kun olisi mennyt Audin kyyti, ja ministeripesti sivu suun, unohtui pikaseen äskeiset lupaukset.
Ja niin loikattiin porukalla kokoomuksen ja kepun takuumiehiksi!
Tarkoitan sillä "miehen työllä"sitä, ettei enää ole epäselvyyttä Soinin, sekä muidenkaan sintujen selkärangasta. On sulanut jo.
Sitä ei ole lainkaan jäljellä.
Ja entäpä Lindströmin savotta? Se on pelkkää EK:n antamaa urakkaa, johon kuuluu duunarin kurmootus! Hän on pakkotyössä EK:lle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Persut voivat osoittaa, ovatko he rehtejä.
Nyt täytyy vain palauttaa ansiottomat puoluetuet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Persulaiset ovat mahtavaa esittäviä ruikuttajia, jotka lapsen tavoin pahoittavat mielensä jäätyään heikoille väittelyssä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Persut on vastapaino kokoomuksen ja demareitten sekä vihreitten koko maailmaa halailevalle maahanmuutolle. Sieltä mm. niiden kannatus nousee, vaikka onhan niillä tietysti muutakin politiikkaa. Sinisillä ei tulevaisuutta ikävä kyllä. Kokoomus on siitä uljas puolue, että se puhuukin rahan äänellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Eihän niillä kyllä oikein muuta politiikkaa ole. Asiaosaaminen on olematonta suurimmalla osalla puolueen edustajista ja takit kääntyilevät. Ei siinä, vaikea ketään enää äänestää, kun puheet ennen vaaleja kohtaavat entistä harvemmin teot vaalien jälkeen, kaikissa puolueissa. Poislukien ehkä vassarit, joilla taas on päämäärätöntä rahanjakelua sekä puheissa että teoissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joku sanoi että Eliitti lähti Sinisiin , ja ihmettelen mikä Eliitti , ne on äänestäjien pettureita , eli LUOPIOITA joilla ei ole poliittista tulevaisuutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viime vaalien alla persut oli kaikkia vastaan. Tunsin monia, jotka eivät olleet persujen kannattajia, mutta äänestivät kuitenkin heitä koska olivat kaikkia muita ja "nykymenoa" vastaan.

Siniset ottavat vastuun asioista, mutta eivät saa kannatusta. Varsinaisten persujen kannatus on kohtalainen, koska räkyttäminen sivusta ja neuvominen miten asioiden pitäisi olla, tuo ääniä aina ja takuuvarmasti. He eivät tartu härkää sarvista ja ota hallitusvastuuta . Selitykseksi kelpaa "ei minkälaisilla ehdoilla tahansa".
Milloin sitten ehdot ovat heille sopivat? Sopii kysyä vaali vaalien jälkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinisten ministerit ottavat minkä saavat, varmaan ihan hyvin.
Jatkoa heille ei ole luvassa, se tiedetään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Siniset ottavat vastuun asioista".. Soinin persut ottivat hallitusvastuuta, koska Soini on jo ikäihiminen. Jos Soini olisi ollut viime eduskuntavaalien aikoihin nuorempi, eivät perus olisi mennyt hallitukseen. Vaan kun oli ikää, niin kannatus oli realisoitava ministeriyden muodossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sivusta seuraaja olet kyllä seurannut asioita sillä peräpeilisi silmällä ,sillä perussuomalaiset ei puheenjohtajan vaihdokesen jälkeen vaatinut muuta kuin hallitus ohjelman noudattamista jota persujen osalta Soinin nuoleskelu politiikan vuoksi ei noudatettu .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Persutkaan eivät pidä toisiaan tasapäisinä. Eliitti lähti sinisiin ja rupusakki jäi persuihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi kuinka huojentunut olo tuli, kun ilmestyit Juttutupaa. Meni pari vuotta (harjoitteluaika) kunnes omaksuin demareitten logiikan (paremminkin puute). Demaritoimittajat ovat kuin ovatkin kuolevaisia, raadollisia ja ideologiastaan kranttuja. Hienoa, jos jatkat ei-sosialidemoiraattisten arvojen puolustamista. Pitää antaa sulle peukkuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Turvapaikka-, maahanmuutto- ja pakolaisasioissa politiikka kyllä kutakuinkin kohdillaan tai vähintään oikeilla jäljillä...mutta:
- Ulos EU:sta haikailu aivan ennenaikaista, olisi askel tuntemattomaan tällä hetkellä
- eroon eurosta haikailu aivan ennenaikaista, olisi askel tuntemattomaan tällä hetkellä
- nuo kaksi edellä mainittua irtiottoa näillä näkymin seikkailupolitiikkaa ja saattaisivat viedä kansantalouden aivan persielleen ja sen myötä itse kunkin kansalaisenkin talouden mieron tien suuntaan, ja nettomaksajana kuitenkin Suomi pysyisi EU:n suuntaan kuten Sveitsi ja Norja, vaikka ETA-alueelle jotenkin keploteltaisiin. Noitten irtiottopyrkimysten takia en kannata.
On siinä kyllä persuillakin syynsä ja osuutensa sekä sitten "oma lehmä ojassa", miten vain, kun otsikoissa pysyvät joittenkin edustajiensa äkkiväärien edesottamusten takia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä ihme tuo on, liki puolesta jäsenistä ehdonalaista ne joilla ei ole ryyppää eduskunnassa, naisia häiritsen. Yhteiskuntakelpoiset ovat nykyisin sinisiä, mitä jää, pohjasakka.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Loikkasivat normaalien vastuunsa tuntevien puolueiden joukkoon ja lakkasivat räkyttämästä ilman vastuuta kaikkea vastaan, joka on täysin hyödytöntä kuten on nähty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Persukuplan uhriutuminen intensifies. Salaliittohoureiden sijasta kannattaa käydä välillä vaikka ulkoilemassa, kun on näin hienot hiihtokelit. Internetissäkään ei ole pakko lukea koko aikaa hommaforumia tai Halliksen rasistisia juttuja. Parempi pitää mieli avoimena ja ajatella itse sen sijaan että papukaijana toistaa samoja loruja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täällä mellastavat eniten katkerat vasurit ja vielä katkerimmat persut. Teksteistä ja aiheista sen voi hyvin päätellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun et itse osaa pilkkusääntöä, niin ei kannata muidenkaan oikeinkirjoitustaitoon viitata.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

283 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ajateltiin muuttaa erilleen...

Eihän aloittaja ollut töitä haluamassa, vaan lisää yhteiskunnan tukia. Lue lisää...
Outo vastaus

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut