Aloita uusi keskustelu

Gallup: pääministeri.

Aloittaja: ihan hyvä Politiikka 3.1.2017 16:50

Niin se vain on että valtaosa suomalaisista haluaa pitää Sipilän pääministerinä. Toinen olisi Ville, sitten Orpo ja sitten Rinne, siis neljäs. Suomalaiset ovat viisasta kansaa.
Villehän ei ole seraavissa vaaleissa puheenjohtaja kun perinteisesti puheenjohtajasta tehdään päministeri. Sitten on joku eduskunnassa olevista naisista vihreitten puheenjohtaja mutta luulen että ei ainakaan pääministeriainesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 3274 viestiä

Keskustapuolue tuli valinneeksi tuntemattoman politiikan ulkopuolelta tulleen henkilön puolueensa puheenjohtajaksi.

Onko ongelma puheenjohtajassa vai puheenjohtajan valinneessa puolueessa sitä on todellakin sopivaa kysyä, kun kannatus putoaa jatkuvasti.

Keskustapuolueella on todella kiire katsoa itseään peiliin, että mitä tuli tehtyä näillä alaspäin menevillä kannatusluvuilla, asiaa ei helpota sekään että nuori äänestäjäkunta suuntautuu vihreisiin.
Puolueen tunnettu uskontokontakti vielä lisäksi leikkaa nousevan ja nuoren sivistyneistön kiinnostusta ylhäältä tulevaa keskustan pomomeininkiä vastaan varsinkin maaseudulta lähtevillä nuorilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilä pääministerinä, sen voi sanoa myös tällainen vanha demari, olisi mies paikallaan, mutta minkäs teet kun puolue on kepu ja siltarumpukaarti Vehviläinen, Pekkarinen, Kääriäinen ym. määräävät tahdin eikä Kaikkosenkaan otteet vaikuta lupaavilta.
18 maakuntaa vastoin asiantuntijoiden lausuntoja ei siltarumpusiivelle merkitse kustannuksineen mitään kun on saatu tukeva vallankahva kunnallispolitiikkaan. Siitä kepu saa kiittää kokoomuksen lepsuilua hallituksessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voitko rehellisesti sanoa että sinun puolueessasi on kaikki hyviä päättäjiä, ei virheen virhettä kenessäkään. Minusta vaan ei luettelemasi henkilöt ole mitenkään syyllisiä sen enempää tahtien määräämisiin kuin muutkaan ihmiset, jotka neuvottelevat asioista.
Taitaa joku vanha kauna vain nostaa päätään.
Kiitos kuitenkin kun ymmärrät Sipilän kyvyt pääministerinä - ei näkyvissä yhtä pätevää johtajaa ole missään puolueessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä kaksi (vai yksi?) vanhaa kepulaista yrittää vääntää tyhjästä, kun ei mitenkään pysty tunnustamaan, että juuri Sipilä (ja Berner) on tämän osaamattomuudellaan hallituksen ketoon kampittanut, Keskustapuolueen tappioksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ompa pimeän ihmisen pimeässä tehty vuodatus. Siinä tuomitaan summassa kaksi pätevimmistä ministereistä. aikaansaavia ja idearikkaita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Vihreistä ei seuraavien vaalien jälkeen tule pääministeripuoluetta. Jos tulisi syöksykierre alkaisi . Ei ole pääministeriainesta. Tieto ei riitä.
Sipilän hallitus on kuitenkin saanut Suomen nousuun vaikka kaikki eivät voi sitä tunnustaa eli nousun merkit ovat aina muualla. Kansalaiset ratkaisevat Suomen kohtalon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Touko on aallonharjalla tällä hetkellä koska äänestäjät siirtyvät kaupunkiin pois haja-asutusalueilta.
Vihreät tai kokoomus, toinen näistä kahdesta on tuleva pääministeripuolue.
Pressavaaleissa pärjää vihreät hyvin ja tämäkin auttaa Toukoa ekvaaleissa koska Sale on pois kokoomuksen tähdistöstä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä luulin että sinusta tulee pääministeri. No, voihan sitä erehtyä..meri kun myrskyää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilän ei tarvitse pääministerinä pelata piiruakaan omaan pussiin jos
varallisuutta tarkoitetaan. Sitä hänellä on, kun on osannut viisaasti sijoittaa. Hän tekee töitä Suomen hyväksi. Talous on noussut ja työtä on tullut ihmisille. Kannatusprosentin pitäisi olla 22-25.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäisi ja pitäisi, jokin on mennyt vikaan. Ehkä se ylpeys estää katsomasta asioita, kuten ovat.
Lisäksi täällä tämä pieni ryhmä omaa väkeä laittaa propakandaa jatkuvasti tulemaan, on ihanaa ja auvoisaa, kaikilla on lystiä. Realismi tulee kuitenkin silmille, kun vihreät vilahtaa ohi.
Sinne suuntaan on hyvä pääministerinkin soitella, josko vaikka saisi sitten murusia pöydältä vaalien jälkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tosiasia kuitenkin on, että tämän hallituksen aikana talous on kasvanut kaikkia ennusteita enemmän. Tänään saatiin uudet työttömyysluvut. Työttömyys on laskenut ja työllisyys noussut. Näin se vaan on,vaikka oppositio ja vihervassuritoimittajat muuta selittävät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työttömyys oli laskenut vähemmän kuin vuoden alussa kertaluontoisesti siirrettiin porukkaa työttömyystilastoista eläkeläistilastoihin, joten todellisuudessa työttömyys on vain pahentunut?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos olisi jatkettu edellisten hallitusten eli niiden joissa vihreätkin olivat mukana niin talous olisi jatkanut laskuaan ja useampi työikäinen olisi saatu vapautettua työnteosta. Työttömyysastetta tärkeämpi on työllisyysaste eli viime kesäkuussa se oli jo 72,5 % eli sekin on kasvanut Sipilän hallituksen aikana jo 1,5 %-yksikköä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työllisyysaste kikkailtii korkeammalle siirtämällä pitkäaikaistyöttömiä eläkkeelle joten sillä puolentoista prosenti työllisyyden parantamisella ei ole mitään merkitystä kun ne on vain maksuja jotka on siirretty momentilta toiselle?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta ratkaisu oli sekin ja hyvä ratkaisu olikin. Eihän edellinen tehnyt edes tuon vertaa vaikka työttömyys lisääntyi vauhdilla.
Arvaapa olivat ja ovatko eläkkeelle päässeet kiitollisia. Ikuisesti muistavat tämän hyvän hallituksen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäisi ja pitäisi.
Kannatusprosentti taitaa kohta pyöriä siinä 15-16% tietämissä.
Sipilän hätää ja painetta omiensa taholta kuvaa soittelu vihreiden tuoreelle puheenjohtajalle Touko Aallolle.
Tulevalle pääministerille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paniikkia ei varmaankaan tule, keskustapuolue vain vetäytyy näihin vanhoihin ja jää jalkoihin.
Ei siinä ole mitään ihmeellistä, näin on käynyt muuallakin, ei tarvitse hävetä vuosikymmenten jargonia tupailloissa, kyllä se siitä.
VIhreät on uusi tulevaisuus nuorille keskutalaisille, sieltä voi ponnistaa asioita, joihin uskoo ja näin edetä politiikassa. Tervetullut muutos, vanhat voi mennä Väyrysen kimppaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vihreät ovat vaarallinen puolue Suomen tulevaisuutta ajatellen. Ajattele nyt sitä ideologiaa. Siellä on omasta mielestään vaan viisaat 'korkeasti oppineet' joilla ei mitään talouden tuntemusta eikä käytännön kokemusta ihmisten arkielämästä.
Jokainen puolue on vihreä, tai pitäisi olla, luonnonsuojelun ja ympäristön asioissa, mutta siihen se sitten se vihreys emopuolueessa loppuukin.
Vihreät tuntuvat menevän taaksepäin johonkin vuosikymmeniä sitten olleeseen kasvun taantumaan, se ei ole tulevaisuutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuntuu Keskustassakin teoriaherroja ja -rouvia riittävän, suunnitelmista ja tuloksista päätellen. Pyörät välillä pyörivät, mutta aina väärään suuntaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Venäjä vain uhkailee?

152 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Haukkuvien koirien pito kerrostaloissa kiellettävä heti !

Olen samaa mieltä. Ei ole oikein että koiranomistajat voivat terrorosoida koko yhteisöä nuin. Sama homma on omakotialue... Lue lisää...
Ehdottomasti

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.6.
Jari on tauolla. 26.6. - 1.8.

Naapurit

27.7.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 379 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut