Aloita uusi keskustelu

Gallup: pääministeri.

Aloittaja: ihan hyvä Politiikka 3.1.2017 16:50

Niin se vain on että valtaosa suomalaisista haluaa pitää Sipilän pääministerinä. Toinen olisi Ville, sitten Orpo ja sitten Rinne, siis neljäs. Suomalaiset ovat viisasta kansaa.
Villehän ei ole seraavissa vaaleissa puheenjohtaja kun perinteisesti puheenjohtajasta tehdään päministeri. Sitten on joku eduskunnassa olevista naisista vihreitten puheenjohtaja mutta luulen että ei ainakaan pääministeriainesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 2873 viestiä

Keskustaväellä alkaa mitta täyttyä.

Tuoreen uutisen mukaan keskustapuolueen kansanedustaja Mikko Kärnä kehottaa YLE:n Jääskeläistä eroamaan hänen viimeaikaisien lausuntojen ja toimintojen vuoksi.

Jos tämä ei johdu pääministerin toiminnasta niin mikään ei johdu enää pääministerin toiminnasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskusta vajoaa ja Atte on pistämässä omaa valvontakomiteaa Ylelle pystyyn. Jotenkin muistuttaa Jääskeläisen suunnitelmat tätä uskonnollispoliittisen puolueen keskustan perusajattelutapaa, jossa itse huseerataan ja asioita tutkitaan, sekä anteeksi annetaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

HS melko tekopyhästi ihmettelee mitä tapahtui keskustalle kun gallupit tuli. Eiköhän kaikkialla uutisointi ole niinkö pikkasen väritellyt, ei yhden yhtäkään hyvää uutista vaan kaikki negatiivisuus edellä. Hyviä uutisia on sentään monin verroin enemmän kuin huonoja, joten ihmiset ovat manipuloitavissa enemmän huonoon kuin hyvään päin. Näin se on ollutkin kautta historian, ei hyviä asioita jakseta uskoa.
Sen sävyn voi kaikki huomata joka ikisestä tuutista, jossa käsitellään hallitusta, pääministeriä yms.
Keskustan gallup on hyvä siihen nähden, se on jopa pikkasen parempi kuin kuntavaalitulos. Kokoomuksella ja demareilla laskusuunnassa. Vain persut, vihreät ja keskusta olivat vähän nostanut kannatusta, rkp taisi olla samassa. Nyt voikin kysyä demareilta, että mitä tapahtui.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

1' Sipilä lupasi laittaa saamelaisten asiat kuntoon - missä mennään ILO169:n suhteen?
2' Vaasalaisten piti saada Tesla-tehdas ainakin Keskusta-politikkojen mukaan.

Kummatkin asiat olivat esillä ennen kunnallisvaaleja ja vaalien jälkeennasioista ei ole kuulunut mitään, miksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Pääministeriltä nappisuoritus tänäaamuna ykkösaamussa. Korkki yritti vähän saada hämmentymäänkin, vaikka ei hän niitä pahimpia haastattelijoita kuitenkaan ole, vaan ihan asiallinen mies.
Sipilällä oli asiat hallussa, hän tiesi mistä puhui, virheitä ei ollut, oli tyyni ja levollinen, ihan oma itsensä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Korkin säyseistä kysymyksistä paljastui nopeasti se, että ikävät kysymykset oli karsittu etukäteen pois. Jääskeläinen taustalla on varmasti lukenut kysymykset ja yliviivannut pääministerille hankalimmat pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinpä. Talven tapahtumien jälkeen Sipilän mediaulostuloja ei voi enää käsitellä normaalisti, vaan oletus on, että kyseessä on yhdessä valmistelu teatteriesitys.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinun sanasi siitä teatterista hyvä esimerkki, täyttä harhaa puhut mutta sen kyllä ymmärtää. Mitä muuta voisi olettaakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

aidosti ajaa kavereiden ja saman klaanin asioita. onneksi niin näkyvää että Reettakin näkee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt Jääskeläinen olisi ottamassa lisää oikeuksia seuraavin keinoin.

"Ylen vastaava päätoimittaja Atte Jääskeläinen vilauttaa Helsingin Sanomien haastattelussa mahdollisuutta, jossa Yle perustaisi oman elimen valvomaan journalismin etiikkaa.
Jääskeläinen sanoo lehdelle, ettei Julkisen sanan neuvosto tai ulkopuolinen selvitysmies päätä Ylen journalistisesta linjasta ja organisaatiosta.
- Ylehän on vapaaehtoisesti JSN:n jäsen. Jos JSN ryhtyy liikaa määrittelemään Yleisradion journalistista linjaa, Yleisradion täytyy varmaan perustaa oma elin sitä varten, Jääskeläinen sanoo.
JSN:n puheenjohtaja Elina Grundström pitää Jääskeläisen kommenttia poikkeuksellisena. Grundström muistuttaa lehden mukaan, että journalismin itsesääntely on toiminut Suomessa kansainvälisesti verrattuna harvinaisen hyvin juuri siksi, että tiedotusvälineet ovat niin laajasti sitoutuneet siihen.
JSN vastaa Suomessa journalismin itsesääntelystä.
JSN antoi maaliskuussa Ylelle langettavan päätöksen journalistisen päätösvallan luovuttamisesta toimituksen ulkopuolelle Terrafame-uutisoinnissa.

Helsingin Sanomat haastatteli Jääskeläistä viime viikolla sen jälkeen, kun kriittinen Ylegate-kirja ja selvitysmies Olli Mäenpään raportti oli julkaistu." STT

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uskonto oli voimakkaasti esillä Koiviston hautajaisissa. Palstalla joku halveksii uskontoa, jota myös nuoret ja opiskelijat halveksivat. Täyttä pötyä. Suomi on luterilainen maa ja antanut voimaa kansallemme. Kolme asiaa: koti, uskonto ja isänmaa ovat pilarimme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo on totta. Luin Koiviston kirjeen isälleen vuodelta - 44, siis rintamalta. Se oli kuin syvästi uskovaisen kirje ja sitä hän olikin, isää lohduttava, Korkeimpaan luottava ja hyvin raamatullinen. Sitä Koivisto olikin viimeiseen saakka. Suuri kunnioitukseni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juu, mutta ei kunnon kepu lippuaan lakeuksilla ulkoilluttanut edes tämän uskonnollisen henkilön poismenon kunniaksi, joten liekkö lipputangot tarkoitettu vain vahvaa johtajuutta kotoossa pitävien äitien kunniaksi ja kenties Kekkosen muistopäivänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koivisto ei kuitenkaan antanut oman uskonnollisen vakaumuksensa vaikuttaa päätöksentekoonsa ei siis sellaista oman arvomaailmansa mukaan liittämistä, jollaista olemme muutaman muun nykypoliiitikkomme nähneet harjoittavan. Toinen Koiviston suuremmoinen etu oli useisiin nykypoliitikkoihin nähden oli se, että hän pyrki toteuttamaan päätöksiä koko kansan parhaaksi. Taas suuri ero tämän hetkiseen hallitukseen, joka harjoittaa edunvalvontaa vain hyväosaisten eduksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ompa sulla suuria aukkoja tiedoissasi. Ensinnäkin on aivan hihasta vedettyä että tämäkään hallitus olisi vakaumusten antanut näkyä hallitustyöskentelyssä. Missä ja miten, jäi sinulta yksilöimättä ja tosi vaikea olisi sitä tehdäkään, koska ei ole olemassa yhtäkään esimerkkiä siitä.
Hatara selitys muutenkin. Et varmaan edes huomannut että Koivisto oli presidentti, eikä kuulunut hallitukseen. Tosin silloin vielä oli presidentillä hallitusvaltaakin ja siinä Koivisto teki kyllä joitakin tekoja joita konkursseja kärsinyt kansa ei ikinä unohda.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On jokaiselle hallitukselle tai missä vain vastuussaolevalle instituutiolle raskasta tehdä työtä, jos siitä ei koskaan kuulisi kiitosta. Jos jatkuvasti vain lyödään, se on epäinhimilistä. Pienestäkin epäoikeudenmukaisesta sanasta tai teosta voi ottaa suuren stressin ja menettää yöunensa ja terveytensä.
Joka maassa on hallitus ja useimissa maissa se vaihtuu vaalien kautta. Jokaisen on asetuttava siihen tehtävään mihin kansa eduskunnan kautta on valinnut. Siihen pitää alkaa vakavasti ja vastuulisesti, se ei ole helppoa työtä. Vastuu on suunnaton, tehtävät laaja-alaisia ja vaikeita.
Jokainen hallitus selviää omanlaisesti, kukaan ei tiedä etukäteen että miten selviää.
Siksi hallituksillekaan ei olisi pahitteeksi jos sanotaan kaunis sana, kiitetään, niin tätä kuin entisiäkin ja kiitetään tuleviakin. Jokainen yrittää parhaansa, niin tämäkin hyvä hallitus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ministerin suurin ongelma on tietämättömyys ja ylimielisyys.
Jos ministerin johtama hallitus tarjoaa työtä ilman palkkaa työttömille, niin se kertoo jo laajasta ja kokonaisvaltaisesta sivistyksen puutteesta.

Tätä hallituksen lopulta kaatavaa ongelmaa ei helpota sekään tosiseikka että hänen edustamallaan puolueella on kattava kontakti uskonlahkoon, jota varsinkin nuoret opiskelijat ja nouseva älymystö kammoksuvat.

Vihreiden jäsenyys on noussut uuteen ennätykseen kertovat mediat tänäpäivänä, ja vihreät ovat oppositiopuolue.
Vihreät seisovat sanansa takana ja luovat uusia ideoita kansalaisien parhaaksi.

Keskusta on joutunut jo pitemmän aikaa lainaamaan vihreiden ideoita, väittäen niitä omikseen, keskustalta on takki tyhjänä ja sen huomaa jokainen pikkusenkin politiikkaa seuraava kansalainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 Keski-Suomen ja Etelä-Savon maakunnissa. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa maan eteläosassa sekä Satakunnan ja Pirkanmaan maakunnissa. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi ja Pelkosenniemi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Älykkäät ovat usein ateisteja

251 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hallitus iski taas pientä eläkeläistä

Työeläke ei ole ilmaista leipää. Se on karttunut työtä tekemällä ja eläkemaksuja maksamalla. Lue lisää...
kyllä kehdataan

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 379 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut