Aloita uusi keskustelu

Gallup: pääministeri.

Aloittaja: ihan hyvä Politiikka 3.1.2017 16:50

Niin se vain on että valtaosa suomalaisista haluaa pitää Sipilän pääministerinä. Toinen olisi Ville, sitten Orpo ja sitten Rinne, siis neljäs. Suomalaiset ovat viisasta kansaa.
Villehän ei ole seraavissa vaaleissa puheenjohtaja kun perinteisesti puheenjohtajasta tehdään päministeri. Sitten on joku eduskunnassa olevista naisista vihreitten puheenjohtaja mutta luulen että ei ainakaan pääministeriainesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 4554 viestiä

Sipilä on hellyttävän aito ja oma itsensä, asema ei ole muuttanut yhtään kansanomaista olemusta ja esiintymistä. Sellainen suomalainen mies. Oli kyllä mukava lukea hyviä uutisia ja kuunnella haastattelutuntia.
Noin iloista tunnelmaa ei ole ollut aikoihin.
Säälittää nuo IS:n räkyttäjät, mistä ihmeen koteloista noita mielipidekirjoituksia syydetään.
Jos tuo kaikki olisi kansan omia mielipiteitä, niin silloin voi sanoa, että miten on tälläinen kansa, joka ei ymmärrä puhetta, ei näe totuutta, eikä usko asiantuntijoiden tunnustuksia hyvästä taloudentilan kohoamisesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Säälittää nuo IS:n räkyttäjät, mistä ihmeen koteloista noita mielipidekirjoituksia syydetään.
Jos tuo kaikki olisi kansan omia mielipiteitä, niin silloin voi sanoa, että miten on tälläinen kansa, joka ei ymmärrä puhetta, ei näe totuutta, eikä usko asiantuntijoiden tunnustuksia hyvästä taloudentilan kohoamisesta."

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä kun ymmärsit niin hyvin, että toistat sanasta sanaan.
Minä hyvän hyvyyttäni en voi uskoa, että kirjoittajat olisivat itse noiden räksytysten takana. Kyllä siellä on joko sirola-opiston jälkeläisten ylläpitämä puolue-elin tai joku muu venäläiseen häirintään verrattava laitos.
Osa voi ollakin kansan kertomaa, mutta että joka sivulla toistuu sama litania, vaikka asiantuntijat ovat tutkineet ja käytäntö näyttää, että tuuli on kääntynyt myönteiseksi.
Ei, niin sairasta kansa ei voi olla. Ollaanhan me samoja suomalaisia ja meillä on nyt historian paras hallitus. Tuloksista sen näkee, miksi ei kuunnella. Käytännöstäkin sen näkee, rahaa käytetään enemmän kuin koskaan ennen, matkustellaan, autoja vaihdellaan jne. Nämä kaikki on tilastojen kertomaa, ei kenenkään keksimää.
Palkat nousseet enemmän kuin hinnat yms.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

" Käytännöstäkin sen näkee, rahaa käytetään enemmän kuin koskaan ennen, matkustellaan, autoja vaihdellaan jne".
Tätä ilmiötä kuvailee 29.10.2017 Taloussanomien Jan Hurri hyvin:
"Suomalaisten velkataakka pursuilee jo yli riskirajojen, mutta velkaantuminen sen kuin kiihtyy. Eikä ihme, kun keskuspankin korkokepponen jatkuu vielä vuosia – ja koukuttaa kansaa yhä suurempiin velkoihin, kirjoittaa Taloussanomien erikoistoimittaja Jan Hurri".
Keskustan vetämä ja Sipilän kipparoima hallitus jää siis historian kirjoihin hallituksena jonka aikaansaannos on Suomen valtion historian suurin velkataakka.
Samoin kuin suomalaisten kuluttajienkin.
Eipä tällaisessa tilanteessa ole paljon aiheita hymyyn ja hurraa-huutoihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pääministeri Sipilä on hyvä esimerkki henkilöstä johon sopii vanha viisaus: "Älkää tehkö niinkuin minä teen vaan niinkuin minä sanon".
Jos hän olisi sanojensa mittainen mies niin hän olisi ilmoittanut hallituksensa erosta presidentille jo aikoja sitten.
Mutta kun ei niin ei.
Sanat on kyllä lausuttu mutta sanojen tarkoittamat teot ovat tekemättä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Oman virheen korjaamisella myötätuntoa kerjäävä Sipilä kertoi tehtävän korjauksia kohtuuttomaan työttömien rankaisuun aktivointimallin tuomassa kurimuksessa. Kävikö tämä 'omien' nilkkaan, vai mikä sai pääministerin heltymään.. no, taas kerran, peruutukseen. Syytökset ja anteeksiantohan on tuttua toimintaa uskonnollisessa piireissä, joten liittyisikö takaisinvedot jotenkin tähän ideologiaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei se mitään ole korjaamassa, vaan entistä enemmän hankaloittamassa ja lisäämässä työttömien taakaa esim. netissä opiskelu, joka koskee nuorempaa sukupolvea eli iäkkäämät ja pitkäaikaistyöttömät valjastetaan Suomen talouden korjausvelan lypsylehmäksi.
Aktiivimalli 2 tulossa kuvioihin mukaan myös, jossa lypsäminen jatkuu 60 päivän karensien muodossa eli lisäkiristyksiä ( rätkäytetään sitten tämäkin, pääministerin sanoja mukaillen ) luvassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä tämä venkulointi on ollut Sipilän hommia koko ajan, ei siitä malli ole mihinkään muuttunut, joutaa sinne veneen tekoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ahaaa, tässä onkin kuulijan murheen nielemän mukana saatettava sisään sisäitetty pidettävä varmuus jostakin suuremmasta, kuten pitkässä penkissä kuulijoille uskotellaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ikäänkuin joku nimeltään kiusa olisi tehnyt jonkun teon. Mitä kiusa teki.
Vai oliko sittenkin kiusantekoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on varmaan se 'piru', joka ihmiselle olkapäällä kuiskii ja olkapään kantajan suuta hyväksi käyttää; olen havainnut tällaisen heiluvan mm pääministerin harteilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvänen aika, aja se pois. Mutta onko silmissäsi vikaa, minä näin pikemminkin valkoisen haltijan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

92% suomalaisista ei näe valkeaa pikku-ukkoasi. Eikä haluaisi nähdä tuota isompaakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo on liioittelua niinkuin kaikki parjauskampanjatkin, tai sitten ihmisten silmissä on sokea piste.
Minä haluan jatkossakin näin hyvän pääministerin. Kehuisin enemmänkin mutta toisella kerralla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kehu sinä vain jos veisaat saman suunnan virsiä, en vain ole mitään hyvää vielä Sipilästä löytänyt eikä tule tulilla löytyyn.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulilla löytyyn? Mitä tuo tarkoitti. Virsiä ei ole kukaan veisannut, mutta jos ei kunnia anna tunnustaa Sipilän hyviä puolia eikä aikaansaannoksia on suurempi tyhmyri kuin aasi.
Unohda politiikka ja ajattele järkevästi.
Sinä et tunne asiota etkä kyseisiä henkilöitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mies on rautaa vaikka nyt lentsu iski. Eilen seisoivat kevättuulessa pikkutakkisillaan median edessä, ei ihme, kuumasta aurinkoisesta huoneesta tulivat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kansanedustaja Kaikkonen pärjäsi mainiosti tänäaamuna kahta räkyttäjää vastaan. Yle vähän epätasapuolisesti valinnut keskustelijat, kaksi vastaan yksi.
Vapaavuori ei kerro miten Helsinki häviäisi maailmankartalta soten tähden, höpöttää vaan.
Kaupungitkin kuuluvat maakuntiin ja äänestävät maakuntavaaleissa. Ja varmaan voittavatkin kun on niin paljon äänestäjiä.
Eikö sote olisikaan poliittinen jos kokoomus olisi saanut tehdä niinkuin suunnitteli. Nyt kun ei mennyt kokoomuksen tavoitteet lakien mukaan oikein, muuttuikin koko sote poliittiseksi V-vuoren mielestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sote tosiaan taitaa olla loppusuoralla, pormestari ei ole aiemmin kuunnellut Sipilän ehdotuksia. Se kuultiin eilen mielenkiintoisessa haastattelussa.
Jästiä jälestä alkaa rätisemään, olisi vaan aikoinaan kuunnellut ja ottanut vakavasti, nyt hätäilee Hesansa puolesta ihan turhaan.
Tänään myös pääministerin haastattelutunti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivällä Etelä-Karjalan maakunnassa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Saksalaiset 1940 Oulussa

149 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Harmittaa ja ketuttaa kun meitä eläkeläisiä syyllistetään!

Hyvä kommentti joka meni melkein oikein. Työntekijän osuus on 6,35% joka menee palkasta. Palkanmaksaja tilittää loput n ... Lue lisää...
Ahas

Jari ja sarjakuvat

Jari

19.4.

Naapurit

20.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut