Aloita uusi keskustelu

Gallup: pääministeri.

Aloittaja: ihan hyvä Politiikka 3.1.2017 16:50

Niin se vain on että valtaosa suomalaisista haluaa pitää Sipilän pääministerinä. Toinen olisi Ville, sitten Orpo ja sitten Rinne, siis neljäs. Suomalaiset ovat viisasta kansaa.
Villehän ei ole seraavissa vaaleissa puheenjohtaja kun perinteisesti puheenjohtajasta tehdään päministeri. Sitten on joku eduskunnassa olevista naisista vihreitten puheenjohtaja mutta luulen että ei ainakaan pääministeriainesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 4432 viestiä

Tämä Sipilän hallitus taitaa olle ensimmäinen valtakoneisto tässä suomenmaassa joka julkisesti lainaa rahaa sairaanhoitajilta ja jättää velkansa maksamatta.

Sairaanhoitajat uhkaavat lakolla saataviensa vuoksi joten pääministeri päättää antaa hieman hiluja porukalle että saisi ne hiljaiseksi.

Hoitajat ovat äärimmäisen tiukalla heikon palkkauksen ja liian pienen henkilöstön keskellä ongelmien kanssa kamppaillessaan.

Ongelma on jo niin vanha, että sille vois pitää vaikka kolmekymmentävuotissynttärit, mutta mitkään hallitukset eivät ole saaneet tätä ongelmaa asiallisesti hoidettua.

Mutta Sippilän porukka vetää kirkkaat pohjat, annetaan pikkusen fyrkkaa ja unohdetaan koko juttu on hallituksen toimintasuunnitelma.

Suomen poliittisen historian ammattitaidottomin ja röyhkein pääministeri.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskustan ministeri on kaatamassa reipasta vauhtia koko hallitusyhteistyön, nyt hän kaatoi perhevapaauudistuksen, ja sai kokoomusministerit raivoihinsa, jokohan nyt kokoomuksellekin alkaa lopulta valkenemaan minkälaisen kumppanin kanssa tässä oikein seilataan.
Kepu on rutinoitunut pettäjä ja petkuttaja, se on sisään kirjoitettu koodi keskustapuolueessa eikä se lähde höyläämälläkään pois, kuten taas jälleenkerran näimme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo on sopimaton ja älytön kirjoitus. Ajattelepa tarkkaan mitä hallitusyhteistyökumppani kokoomus on tehnyt muiden kumppaneiden seläntakana. Puhu sitten vasta pettureista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

HYVÄ ANNIKA 10.2.2018 12:25

Keskustan annika otti hallituksen lopputaipaleelle jäniksen roolin sipilän pyynnöstä, ja on selvää että tämä maalitauluksi päätyminen päättää myöskin annikan ministeri haaveet tulevaisuudessa.
Kukaan vakavastiotettava tulevaisuuden pääministeri ei ota hallitukseensa sellaista henkilöä joka on valmis pettämään ja myöskin pettää äänestäjänsä silmää räpäyttämättä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älä höpötä, et tiedä asioista mitään. Tämä uudistus oli miltei susi syntyessään, palveli vain työelämää ja kokoomusta. Kokoomus loikkii sinne tänne kesken kokousten kuuntelemaan lobbareiden houkutuksia.
Annikalla on varmasti suuren osan siunaus, ei hän yksin olisi tätä ilmoitusta jättänyt, vaikka sanamuoto olikin yksikössä. Luuletko että hän ei saisi vastaisuudessa hommia, on siinä sen verran nokkela älykkö että kuka tahansa hänet ottaisi omiin porukoihinsa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

ITSEÄSI SÄÄLI 10.2.2018 16:29

Tämä paremmin tuntemasi "nokkela älykkö" yritti siirtää Kemistä keskussairaalan Rovaniemelle yhdessä Katri Kulmunin (kesk.) ja Markus Lohen (kesk.) kanssa, mutta tavallisien kansalaisien onneksi, tämä sinun "nokkela älykkö" epäonnistui, ja näinollen Kemi-Tornion väki saa tulevaisuudessa edelleenkin laadukasta terveydenhuoltoa niinkuin pitääkin.

Tämä "nokkela älykkösi" ei ole perehtynyt asioihin, hän ei esimerkiksi tunne pohjoisen väestöjakaumaa, hän ei tunne pohjoisen infrastruktuuria eikä pohjoisen teollisuuden sijaintia tai olemassaoloa, mutta eipä silti, ei sitä näytä tuntevan kyllä Katri Kulmuni eikä Markus Lohikaan.

Tämä "nokkela älykkösi" on nyt mennyt sellaisen seurueen juoksutytöksi, ettei siitä tule hänelle mitään muuta kuin sanomista joka suunnasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No jopas on oppositiolla isoja syytöksiä yhden ihmisen päänmenoksi.
Kirjoita oman puolueesi töppäyksistä vaan, niitä kyllä riittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hallituksen suosio ei ole laskenut, päinvastoin noussut kamalasta moukaroinnista huolimatta.
Jopa muidenkin puoluiden taholta saanut kiitosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja noillako sanoin meidän pitäisi unohtaa se, että suomalaisten enemmistö pitää hallitusta epäonnistuneena? Vain kolmannes kansasta uskoo siihen, joukossaan kaikki suhmuroinnista hyötyvät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ajattele vähän mikä vuosi. Sipilä ja hallitus koko vuoden median ja vasemmistojen hampaissa, siitä huolimatta kansa luottaa, siitä huolimatta pääministerillä suuri tuki kansalaisilta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta eihän kansa luota eikä tue. Vain kolmasosa kokee hallituksen selvinneen hyvin tai kohtalaisesti, eikä siinä edes mitata Sipilän kannatusta. Eiköhän Sipilän itsensä suosio ole selvästi tätäkin alhaisempi. Miten voi sulkea silmänsä todellisuudelta ja väittää, että vähemmistön kannatus merkitsee koko kansan luottamusta, varsinkin kun demokratiassa enemmistö yleensä päättää, jos demokratian annetaan toteutua. Nyt ei annettu, vaan hallitus huojuu sinisillä savijaloillaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilällä on edelleen vankka tuki, mutta tuskin hän pääministeriksi enää haluaakaan, hallituksessa voi olla kyllä paikka.
Ei Suomessa ole ollut koskaan täysiä luottamuslukuja, joissakin bresnevisläislaatuisissa diktatuurimaissa on voinut ollakin.
Tämä tulos on sitäkin arvokkaampi kun tietää millaisten viha- ja valhepuhemyllyyn on Sipilää survottu.
Joka puolue oli osaltaan ollut tyytyväinen Sipilän hallitukseen, se näkyi siitä taulukosta. Vähiten vassarit ja sen huomaa kyllä täällä olevista kirjoituksistakin.
Vassarit painaa pahaa ja julmaa vihapuhetta, säestyksenä pettyneet persukommentit.
Demareistakin moni oli tyytyväinen hallitukseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taas ihan tyydyttävä galluptulos, ei muuta voi odottakaan. Kaikki haukut ja ennustukset joutavat roskakoriin.
Tämä on suorastaan hyvä siihen verrattuna, millaista aikaa on eletty. Kokoomusta nosti ja pitää pinnalla presidentin painoarvo ja nyt etenkin vauva.
Demareita ei mielenosoituskaan paljon auttanut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö Sipsun ns.hallituksen voisi j¨vihdoin kaataa, aiheuttanut jo niin paljon vahinkoa.....täysin arkielämästä ulkona

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei voi kun on lallinen ja hyvä hallitus. Mitään vahinkoa ei ole tehnyt, vaan päinvastoin järjestänyt asioita meille kaikille parhaimmaksi. Luja luottamus ja usko parempaan on nyt totta yleisesti kansalaisten keskuudessa.
Kaikkea kateuttta ja pahaa mieltä ei voi kukaan poistaa, mutta voihan sitä itsekin yrittää etsiä hyviä puolia, ei aina huonoja. Silloin tulee itsellekin hyvä mieli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No mutta mitä sitten kun Siniset voittaa Vaalit ja ELosta tulee Pääministeri ja Soini pullahtaa Rivikansanedustajaksi,Älä hyvä Aloittaja tee virhearviointeja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilä valittaan puoluejohtoon mutta en ole varma pääministerivalinnasta. Siihen on vielä aikaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokoomus on gallupjohdossa ja Orpo suosituin pääministeriksi, ensi vaalien valinta on myös minulla helppo. Sitten alkaa maan asiat sujua kun kokoomus on sekä pääministeri että eduskunnan puheenjohtajapuolua ja Niinistö presidentti

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lapsella kaksi äitiä ?

236 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

suvi linden sopeutumis eläke

Tavalliselle työttömälle pelkkä toiminimifirman olemassaolo riittää perusteksi evätä työttömyyskorvaus. Eikö kansanedust... Lue lisää...
Tyhjä Jouko

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.2.

Naapurit

21.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut