Aloita uusi keskustelu

Gallup: pääministeri.

Aloittaja: ihan hyvä Politiikka 3.1.2017 16:50

Niin se vain on että valtaosa suomalaisista haluaa pitää Sipilän pääministerinä. Toinen olisi Ville, sitten Orpo ja sitten Rinne, siis neljäs. Suomalaiset ovat viisasta kansaa.
Villehän ei ole seraavissa vaaleissa puheenjohtaja kun perinteisesti puheenjohtajasta tehdään päministeri. Sitten on joku eduskunnassa olevista naisista vihreitten puheenjohtaja mutta luulen että ei ainakaan pääministeriainesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 3662 viestiä

Suomen pääministeri lentää ranskaan kouluttamaan ranskan presidenttiä "kiky" opeillaan.

... "haloo keskustapuolue" ... onko siellä yhtään sivistynyttä henkilöä hereillä.

Järkyttävän iso moka Suomen Keskultalta ja sen puheenjohtajalta ja suomen pääministeriltä.

Tämä ministeri ei vielä ymmärrä ettei ranskassa oteta ikinä eikä koskaan vastaan ulkopuolelta tulevia neuvoja tai neuvonantajia.

Olen pahoillani niiden fiksujen suomalaisien vuoksi, jotka eivät voineet olla päättämässä tämän pääministerin virkaan valinnassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan se vähän surullista, että keskustaa ei kannateta enää gallupeissa tarpeeksi, vaikka kyllä kannattaisi äänestää.
Sipilää ei ymmärretä, hän on aikaansa edellä ja idearikas spontaani tekijä ja aina askeleen jos ei kaksikin edellä tätä hidasoppista vakaata kansakuntaa - etten sanoisi takaperoista.
Sipilää ei ymmärretä kun hän on aina niin rehellinen, kertoo suoraan mitä ajattelee, ei osaa kierrellä niinkuin vanhat polittikot tekevät ja luikertelevat ja siksikään häntä ei ymmärretä ja siksikin hän ärsyttää monia.
Ja totta on, että kokoomus on pikkuhiljaa alkanut jyrsiä keskustaa, sen huomaa eduskunnassa. Naisilta vallankin tulee vähän hienovaraista piikittelyä, josta kuultaa ivaakin, onhan keskusta heidän mielestään vain maalaisjunttien puolue. Heidän, hienostopuolueen pitää olla samassa hallituksessa, sekös kyrpii.
Kokoomusedustajista kuuluu jo pormestarin propakanda, siitä ei voi erehtyä, onhan hän julkisesti julistanut jo 90-luvulla keskustan mitättömäksi ja epäkelvolliseksi.
On väärin, että kokoomus saa kaikki pisteet samassa hallituksessa, vaikka on kovan linjan vetäjä paljon enemmän kuin keskusta.
Gallup kertoi myös sen, että uskollisimpia puolueelleen on keskusta ja vasemmisto, ihme kuitenkin että vasurit meni alaspäin 'valovoimaisesta' puheenjohtajastaan huolimatta.
Myönteistä gallupissa oli vihreitten hurmunhei-aatteen hiipuminen, eihän sellaisilla teeseilla ole tulevaisutta mitä viimeviikolla pää kallellaan eräs puheenjohtajaksikin pyrkivä nainen eduskunnan puhujapöntöstä lateli. Tuli mieleen, että onko tuo ihminen tosissaan, tai että onko joku ruuvi kenties tipahtanut puisto-osioon.
Emme me kuitenkaa masennu, työtä tehdään hartiavoimin kukin omalla sarallaan, olipa se sarka sitten maalla tai kaupungissa.
Sipilää kunnioitetaan niin Venäjällä ja Ranskassa kuin Saksassakin.
Siitä jo kuultu ivallisia huomautuksia ja ihan varmasti vain kateuden myrkyn värittäminä.
Onhan se hienoa, että meillä on edustuskelpoinen pääministeri, joka on Euroopan ytimessä niinkuin jo vanhaherra Lipponenkin vaati.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä tuo piste nimimerkin perässä tarkoittaa? Eihän noihin laiteta pisteitä. Silti Juttutuvassa on useita nimimerkkejä, joiden perässä seisoo piste, ikään kuin lauseen lopussa. Onko se Keskustan puoluetoimiston tarkastusmerkki?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tänään julkaistussa gallupissa Keskustan jyrkkä alamäki vain jatkui. Edellä ovt Kokoomus, SDP ja Vihreät. Keskustapuolue on nyt maan neljänneksi suurin. Kun Perussuomalaisten nousukulma on yhtä positiviinen kuin Keskustan laskukulma negatiivinen, voidaan jo alkaa veikkaamaan päivämäärää, jolloin Keskusta on maan viidenneksi suurin puolue, ennen Vasemmistoliittoa ja RKP:tä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kepun järjestöväki ei ymmärrä tänäkään päivänä mihin heitä juoksutettiin Rovaniemen puoluekokouksessa.

Money talks.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ni, ja 'omatkin' on alkaneet epäröimään; toistuuko aika trio-pääministerikauden, jolloin kepun uskonnollinen siipi kapinoi äänestämättä jättämisellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ymmärrystä vähentää sekin että keskusta häviää toiset vaalit peräkkäin kun Sipilä on keskustan johdossa.
Maakuntavaaleissakin voi ottaa ohraleipä jos/kun puolueen kannatus mataa 15 prosenttiyksikön hujakoilla.
Presidentinvaaleissa puolue jäänee alle kymmenen prosenttiyksikön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ministerin viimeaikaiset tempaukset kertovat mediapeliä kokeilevan nousukaspoliitikon töppäilyistä, "yliopiston perustaminen", "ranskan presidentin opetusprojekti", "Talvivaaran ihme", ja "Perussuomalaisen puolueen halkaiseminen", kertovat täydellisestä kokemuksen puutteesta poliittisella kentällä, virheitä toinen toisensa perään.

En enää viitsi nostaa esille sitä listaa jonka jokainen politiikkaa seuraava tietää, tämän hallituksen lainsäädäntötyö on katastrofi.

Vanha sananlasku, "sitä saa mitä tilaa", pitää täsmälleen paikkansa tämän puolueen ja sen johtajan kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No eipä nauramatta listaasi voinut lukea. Sinä latelet kuin kuuluisa sarvipää raamattua. Kiellät kaikki tosiasiat, ikäänkuin ne olisivat vääriä tekoja.
Ne ovat kuule kaikki hyviä, vallankin vierailut tuottavat Suomelle vain kunniaa ja mainetta. Mutta tuo että halkaisi persut, se on sentään jo Sipilällekin vähän ylivoimainen tehtävä ja lienee vitseistäsi parhaimpia.
Talouden noususuuntaa ei voi laittaa yksinomaan kokoomuksen piikkiin, siinä on pääministeripuolueenkin ajatushautomot olleet ykköstilalla ideoineen. Ja saattaneet ideat käytäntöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilä on tavannut Venäjän pääministerin ja Ranskan presidentin. Venäjän kansa kauppa elpyy ja Sipilä opasti
Ranskan presidenttiä kikystä, miten talous saadaan kasvamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos meidän päättäjille kun ne pitävät meidät elossa huonoinneen päätöksineen.Joka päivä saamme nauraa kun suuret johtajat tekevät päätöksiä kansakuntamme hyväksi.Suu vaahdossa pannaan pyörät pyörimään ja heikot nujerretaan virkamies vallalla.Kun päätepysäkki tulee niin olette silloin yksin.Turha tulla huutamaan apua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilä rikkonut Suomen lakia järjestämissään juhlissa Kesärannassa, vieraille on ollut tarjolla nuuskaa, vaikka lain mukaan sitä saa Suomeen tuoda vain omaan käyttöön?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sehän kuuluu että juhlissa juodaan miestä väkevämpää ja nautitaan työn hedelmistä aamu kuuteen sekavassa tilassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno juttu. Viisaat päät ovat kokoustaneet monta kertaa ja nyt tuli juttu ulos. Olemme onnellisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Huippu yliopistoa" ei voi perustaa yksinkertaisen ministerin yksinkertaisella päätöksellä.
Huippuyliopisto syntyy jos on syntyäkseen ajan kanssa ja kukaan meistä ei voi tietää nyt esitetyn idean lopputulosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ensin rampautetaan tyhjäpäisillä päätöksillä Suomen tutkimus ja koulutus. Sitten samat ministerit julistavat perustavansa huippuyksikön, vaikka kukaan ei tiedä syntyykö tuosta lasta vai ..... Tragikoomista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pääministeri yrittää korjata heittoaan "kaikenmaailman dosentit......" laittamalla verovaroja talousgurujen koulutukseen.
Koulutukseen jonka läpikäyneet tekevät kuten nobelistimmekin eli lähtevät sinne missä ruoho on vihreämpää kuin täällä kotimaassa.
Pääkaupungin yliopistojen rahoittamisella hän ei saa keskustalle yhtään enempää kannatusta Helsingissä kuin mitä oli ministeri Tiilikaisen saalis kuntavaaleissa.
Imagohyöty keskustalle ja koko hallitukselle pyörii nollan tietämissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Saako työpaikalta lähteä kun työt tehty?

72 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Suomen etu olisi Natoon liittyminen

Nato-jäsenyyden vastustajat väittävät usein, että jäsenyys pakottaisi Suomen nostamaan puolustusbudjettiaan. Tämä väite ... Lue lisää...
Iso Myy

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.9.

Naapurit

23.9.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 379 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut