Aloita uusi keskustelu

Uusi uuni, mistä saa ?

Aloittaja: Uusi uuni Oma elämä 12.7.2018 22:08

Työkaveri sanoi että heillä on vaimon kanssa päädytty jatkuvalämmitteiseen uuniin. Onko tämä niinkuin jatkuvalämmitteinen kiuas, mistä mahtaa saada kun en ainakaan mainoksissa ole nähnyt ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 7 / 7 viestiä

Ihann tyavallinen sähköuuni, jota myös sähköliedeksi sanotaan, se on jatkuvalämmitteinen!
Se paistaa ja keittää ihan niin pitkään, kun sen kaipaamaa sähköä on sille syöttää. Ja lämmitys lakkaa, kun väänät sen kytkimen nolla- asentoon.
Ja sitä pystyy käyttämään myös sen leittiön lämmittämiseen, kun avaat sen luukun! Ja keittotaso antaa suoraan sen lämmön joko sen astian pohjaan, taikka sitten suoraan sen keittiönkaapin alapintaa kohti!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pohjois-Karjala ja sieltä Nunnanlahdesta. Ainakin kaksi vuolukivi uuni tehdasta passaa tulgua ostamaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

jatkuvalämmitteinen s-kiuas oli susi. sähköä menee jotain 600-700w, joka on jo pienen huoneen lämmitysvastus. uunista en tiedä niin mitään. kyllä nuo monet laittaa pois kertalämmitteisen puukiukaan. alkuun kehutaan ja valtava määrä menee puita ja aikaa lämmitykseen. markkinamies markkinoi kaikkea huuhaata.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ei ne Heti valmiit, tai Aina valmiit kiukaat ole mitään susia. Sellainen joka on useasti viikossa saunova, niin silloin se säästää sähköä, jos muhimisteho riittää. Muhimisteho yleensä riittää, jos kävijöitä ei ole paljon.

Kaikki on suhteellista, kuten joku ajaa sellaisella pensarosvo autolla ja joku pitää ihan järjettömänä sellaisen auton omistamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikenlaisia sähkön syöppöjä on ihmisten nurkkiin keksitty, kuin jatkuvalämmitteinen sähkökiuaskin. Se vetää verkosta helposti 12 - 15 Kwh joka vuorokausi talvella enempikin. Se on pitkä sentti vuodessa. Toinen sähkösyöppö pesutiloissa on "itse säätyvä lämmityskaapeli" Termostaatti ohjattu vielä menettelee JOS! on termostaatin NTC- anturi junailtu lattiavaluun oikealle kohtaa. Tavallin seinäpetterikin kyllä pitää kosteuden loitolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan eteläosassa. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 seuraavissa Lapin kunnissa: Ylitornio, Pello, Pelkosenniemi, Savukoski, Inari ja Utsjoki. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

329 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työttömät sylkykuppina

Ensinnäkään, tämä ei pidä paikkaansa. Ei ole ketään jotka "aina" saa töitä, eikä ketään jotka eivät "koskaan" saa töitä,... Lue lisää...
Väsynyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi