Aloita uusi keskustelu

Rehellisyys ihmisessä

Aloittaja: Sielu Oma elämä 25.6.2017 16:09

Kerrotko ihan kaiken ihmiselle, vaikka se satuttaisikin? Jätätkö kertomatta jotain rakkauden vuoksi? Riiteletkö rakkauden vuoksi vai sen puutteesta? Nämä ikiaikaiset kysymyset askarruttavat vieläkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 357 viestiä

Kyllä noihin kysymyksiin pitäisi iän ja elämän kokemuksen kartuttua vastaus löytyä aivan itsestään. Toisin on peräkammarin poikien, jotka peräkammarissa perintörahoilla lojuu päivät pitkät oli kesä tai talvi ja katselevat kuvia Jallu lehdistä. Sitten äiti huutaa syömään tuvan puolelle valmiiseen pöytän! Ei siinnä paljoa elämän kysymykset ratkea ainoastaan housuista peräpää! Kas ruuasta satu hyvyys se pakka lanteille ja ahteriosastolle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko rehellistä kertoa jostakin jumalasta olemassa olevana, tahtovana ja vaikuttavana olentona. Erityisesti onko jumalantahdon kertominen rehellistä? Poistuuko vastuu sillä, että ei viitsi ottaa selvää, mikä on totta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jumala on rakkaus
Jumala haluaa vain hyvää ihmisille mutta
Antikristus itse paholainen on myös täällä maanpäällä ja voimistuu koko ajan kun Ihmiset kieltää Jumalan ja hyvyyden rakkauden

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varsinkin antikristus kempeleeltä se haluaa rahattomille VAIN PAHAA!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joillekin ihmisille asioilla on vain juoruarvo. Kuunnellaan kaula pitkällä ja painetaan asiat mieleen, jotta voidaan sitten tärkeänä juoruilla eteenpäin. Niin maalaismaista ja moukkamaista!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Jep, kyllä maalla juorutaan, mutta 40 vuotta kaupungissa asuneena voin vakuuttaa myös aloittajalle, että samalla lailla jos ei enemmänkin juorutaan kaupunkipaikoissa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kannata uskoutua edes lähimmälle ystävälle asioista joista et halua kuuluttaa koko maailmalle
sillä jos tämän uskotun ystävän kanssa välit rikkoontuu niin hän käyttää juuri näitä luotettaviksi luvattuja asioita lyömä aseena sinua vastaan
Uskoudu vain ammatti auttajalle

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työpaikkahaastattelussa työnantajan edustaja kysyi minulta: "Vastatkaapa rehellisesti. Jos löytäisitte kadulta lompakon, jossa olisi tonni tolkulla rahaa, niin veisittekö sen löytötavaratoimistoon?"
Vastasin: Ollakseni rehellinen, en veisi.
Vastasin rehellisesti, enkä silti saanut työpaikkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olenpa löytänyt kaksikin lompakkoa ja palauttanut molemmat! Olenko mielestäsi rehellinen vai epärehellinen? Ajatus asiaan onkin toisenlainen jonka kukin miettiköön kohdallansa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kerro kaikki, jos oikeasti kumppaniasi rakastat.
Kerro varsinkin jos sinulla on lapsia, mistä kumppanisi ei tiedä.
Tulee ilmi enemmin tai myöhemmin.
Parempi kertoa itse ja toimia oikein elämässä - kaikkien puolelta katsottuna. Niin puolisosi kuin oman lapsesi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rehellisyyttä mielestäni on se, ettei valehtele, varasta, eikä petä. Rehellisyyteen kuuluu myös, että noudattaa sääntöjä ja lakeja, mukaan luettuna liikennesääntöjä.
Kun katsoo ihmisiä auton ratissa, huomaa, että epärehellisiä on valtaosa väestöstämme; puhutaan puhelimeen ja viestitellään ajon aikana, taajamien 40km/h ja 30km/h nopeusrajoituksista ei välitetä mitään. Myös moottoritielläkaahataan. Kriteerinä näyttää ja kuulettaa olevan se, että "ei täällä ole poliiseja kyttäämässä". Väitän että samat henkilöt, jotka eivät noudata liikennesääntöjä, ovat myös potentiaalisia myymälävarkaita, periaatteella; "ei täällä ole vartijoita kyttäämässä".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen suljettu sydän. Observoin, iteroin ja pistän fileet järjestykseen.
Jotkut ohittaa suojaukset. Feromoneja, koodattua DNA:ta, kohtaloa vai kosmista peliä. Tiedä en.
Jotkut joskus tietää vaikka ei sanaakaan vaihdeittais.
Ehkä parasta eva de facto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tyypitän henkilön. Seuraan tilannetta. Olen avoin ja vuorovaikutteinen. Mitä siitä seuraa, näkee sitten? Aina ei ikävä kyllä, hyvää... Kuitenkin toivon

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olet kuin minä. Toivon myös olemalla avoin ja luottavainen, ettö saan luottamukseni arvoisen ystävän. Joudun pettymään kerta toisnsa jälkeen. Mikä ihmisiä vaivaa? Miksi asioiden levittely on niin antoisaa? Kyllä siinä juoruilija häviää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rehellisyydestä kertoopi kehon kieli parahiten, mm Sipilä pääministerimme keho kertoo.....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan, kehonkielen tuntijana on helppo huomata, milloin toinen valehtelee. En kuitenkaan kerro havaintojani, vaan pidän omana tietovarastonani tuon tiedon. Valehtelevat ihmiset kuvittelevat usein, että heidän valheitaan myös uskotaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ennenaikaan suomalaiset olivat rehellisiä. Eivät varastelleet.Valehdelleet. Ompelin pyöränsatulaani kolmesti muovisuojuksen. Kova oli viuhka.Rosvo vei mennessään kun olin kaupassa ostoksilla. Savon suuntaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En kerro kellekään en edes läheisilleni jos kuulen jonkun puhuvan ilkeämielisesti jostain henkilöstä
Olen tähän ikään mennessä tullut siihen tulokseen että miksi satuttaa toista ihmistä johon minä en ole syyllinen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan eteläosassa. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 seuraavissa Lapin kunnissa: Ylitornio, Pello, Pelkosenniemi, Savukoski, Inari ja Utsjoki. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

329 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työttömät sylkykuppina

Ensinnäkään, tämä ei pidä paikkaansa. Ei ole ketään jotka "aina" saa töitä, eikä ketään jotka eivät "koskaan" saa töitä,... Lue lisää...
Väsynyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi