Aloita uusi keskustelu

Onko kuuta olemassa?

Aloittaja: Oma elämä 4.11.2017 09:29

Aluksi pidin nimimerkki todistusta toisaalla juttutuvassa hiukan höperönä trollina, mutta kun hänen tekstejään lukee, tekstien takaa paljastuu hiton fiksu kirjoittaja tai kirjoittajia. Ei siksi että mikään hänen kirjoittamansa olisi totta, vaan tapa millä hän haastaa totuuden. Kun vastakkain on hyvä kirjoittaja ja keskinkertainen lukija, voi hyvinkin olla että hyvä kirjoittaja pystyy synnyttämään epävarmuutta lukijassa. Ja juuri tähän perustuu vaihtoehtomediat ja informaatiovaikuttaminen.

Salaliittoteoriat, vaihtoehtoiset totuudet ovat hyvää ja parhaimmillaan älykästä viihdettä. Ongelma on kun fakta ja fiktio sekoitetaan tavalla joka palvelee jotain sellaista tahoa joka pyrkii hyötymään taloudellisesti, poliittisesti tai ideologisesti tavalla joka vahingoittaa ihmisiä. Kun joku väittää jotain mikä poikkeaa suuresti yleisesti hyväksytystä totuudesta, todistustaakka on 100 prosenttisesti väitteen esittäjällä.

Elämme aikaa jossa jokaisella on kanava esittää totuutena mitä tahansa. Internet on täynnään mitä uskomattomimpia väitteitä. Huuhaalle ovat vaarassa altistua ihmiset, joilta puuttuu kyky seuloa keskenään ristiriitaisen informaation seasta lähimpänä totuutta oleva vaihtoehto. Siksi lähdekritiikki on ensiarvoisen tärkeää. Magneettimedia ei ole tiedejulkaisu, Nature on. Magneettimedian lukijakunta ei keskimääräisesti pysty vertaisarvioon, The Lancetin lukijakunta pystyy. Kaikki tieto ei ole keskenään tasa-arvoista, eikä mielipide ole fakta vaikka niin joku poliitikko väittääkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 2104 viestiä

Anna mielikuvituksesi kuvata mieleen millainen voima ilmalla olisi joka on laitettu liikkeelle pallomaisella kappaleella joka on 40000km ympärys mitaltaan, joka pyörisi 1600km tunnissa, syöksyen läpi avaruuden 104000km tunnissa ja kierien läpi taivaiden? Sitten anna ”olettamuksesi” todeta pysyisikö sellaisen pallon asukkailla hiukset päässä? Jos maapallo pyörii akselinsa ympäri hurjaa 1600km tunnissa, niin valtava massa täytyisi pakosta aiheuttaa suurenmoisen tuulenpuuskan "avaruudessa" jossa se olisi. Tuulet pitäisi mennä vain yhteen suuntaan ja pilvet jotka ovat pyörivan ”pallon vaikutuksesessa” pitäisi mennä myös samaan suuntaan. Tosiasia on, että maa on paikallaan ja tämä on todistettu leijojen lennättämisellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lentokoneella on ajettu yli 7 000kmh:n nopeutta ja ei lentäjillä hiukset lähteny päästä, miksi noin neljännesnopeudella lähtisi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos maa olisi pallo, niin sitten monien jokien pitäisi virrata ylämäkeen joka on mahdotonta. Kuulostaako normaalilta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Joet virtaa tietysti mereen päin, normaaliin nollatasoon päin, maanpinta nousee rannasta lähtien , veden virtaus tapahtuu potentiaalierojen mukaisesti alaspäin, ei ylöspäin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varsinaista mielikuvituksen lentoa onkin vaatinut noin lapsellisten "teorioiden" keksiminen. Noilla ei Maapallo lätyksi muutu, ikinä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tullisa on nyt hyvä vaan ja tarkkailee viimeisten päivien merkkejä. Meidän kaikkien on kerran mentävä Jeesuksen Kristuksen tuomioistuimen eteen ja ihmiselle maksetaan tekojensa mukaan oletko tehnyt ruumiissa ollessasi pahaa vai hyvää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sieltähän se jo "iljetyksen kauhistuksen" Rooman kirkon vuosituhansia harrastama tuomopäivällä pelottelun saarnaaminen pulpahti esiin. Miksi haukut kirkkoa niin innokkaasti, vaikka olet paavillisempi kuin paavi itse?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vai valtavia tuulenpuuskia aiheuttaisi avaruudessa tuollainen nopeus,,mistä siellä avaruudessa ne puuskat tulevat ei siellä ilmaa ole

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä voin nähdä kuusta ja auringosta sekä vuodenajoista, että kaikki nuo alkuosan tapahtumat ovat totta. Vain lopussa oleva lapsellinen kuvitelma tuulenpuuskista ja tukan irtoamisesta on "naurettava" ja "hulluutta".

Toisaalta kun tukka pysyy päässä, niin todistelija tuossa todisteli maan olevan pallo ja se pyörii ja kiertää aurinkoa. Sinähän alat kehittymään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko tohelo käynyt luistelee "kaartuvalla" meren jäällä? Se on suoranaista valetta väittää, että vedenpinta "kaareutuisi". Veden pinta ei koskaan kaareudu, ei koskaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Todistus"hyvä, sinä et pysty meille mitään "opettamaan" koska et itse ole käynyt merenjäällä toteamassa, ettei Ruotsin rannikko näy vaikka sinulla ois Nikonissas minkalainen zoomi. Kuitenkin hoet: "ei ikinä!" niikuin pikkutytöt hiekkalaatikolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täällä maapallolla saattaa kovan ukkosen yhteydessä sataa rakeita, joskus jopa pesäpallon kokoisia.

Sataako littumaan rakeet kolikon muotoisena?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hassuksi on mennyt todistajaparan pelleily. Muuten, miten niin juuri Aussit on pää alasperin nurinniskoin roikkumassa... Jos sopivasti ollaan avaruudessa niin eiköhän todistajariepukin roiku pää alaspäin ja ne Aussit sitten oikeinperin . Hankala juttu tämä palloilu , ja sitten todistaja taas vastaa että eiku ... Saisikohan tämä tuhansien viestien ketju jo riittää .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä olen miettinyt, missä aiemmin olen lukenut todistajan tapaista hurmosta, kun esim. huutaa "tullisa, tullisa" kahteen kertaan. Sehän oli Aleksis Kiven Seitsemässä Veljeksessä, kun piru otti Simeonin selkäänsä ja lennätti hänet saapasnahkatorniin ja näytti hirmuisen kadotuksen maan päällä, ja Simeoni siitä veljilleen kertomaan hurmoksessa. No, sen jälkeen Simeoni lopetti ryyppäämisen, kun toipui juoppohulluuskohtauksesta, tosin ei ihan kokonaan. Silloin tällöin "otti kuitenkin naukun tai kaksi...". Seitsemän Veljestä on hyvä teos, siitä löytää aina jotain uutta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katsotaan tähän väliin tulevaa maailman historian pahinta talouden romahdusta. Nämä meidän "johtajat" ovat asiasta hipihiljaa, mutta nyt Te tiedätte mitä on tulossa koska minä olen Teitä opettanut; "Babylon sortuu ja maanpiirin kauppiaat itkevät."

Ensinnäkin sinun tulee ymmärtää, että Euroopan maat, Suomi mukaan lukien, ovat Yhdysvaltojen vasallivaltioita.Kaikki länsimaailman ja Suomen "talouskasvu" viime vuosina ja nyt on perustunut vain tyhjästä printattuun rahaan ja velkaan.Rahan printtaus tyhjästä ja velan kasvattaminen jatkuu Washingtonissa vanhaan malliin kuin huomista ei olisikaan ja muu länsimaailma seuraa perässä. Mitä nyt tapahtuu länsimaailmassa on ennennäkemätöntä. Fed, Englannin keskuspankki, Ekp ja Japanin keskuspankki printtaavat rahaa tyhjästä kuin huomista ei olisikaan. Rahaa ei ole koskaan aiemmin maailman historiassa tulostettu niin paljon tyhjästä kuin nyt. Monet eivät voi ymmärtää länsimaiden massiivisen velan numero määrää. Tämä sama rahan tulostus tyhjästä on koettu myös Neuvostoliitossa. Länsimaiden "johtajat" puhuvat tietoisesti ja harhauttavasti valtion velan vähentämisestä ja omillaan elämisestä,vaikka he varmasti tietävät,että se johtaa vähenevään valuutan määrään (Deflaatio).Vastavuoroisesti,Inflaation todellinen määritelmä on suureneva valuutan määrä. Velan vähentämistä on mahdoton toteuttaa nykyisessä länsimaiden talousjärjestelmässä ilman että koko talous romahtaa. Siksi kaikki puheet velkakatosta ja velan määrän vähentämisestä ovat naurettavia ja harhaisia. Lännen velkarahaJärjestelmä on suunniteltu ikuisesti kasvavan velan varaan.Ja siksi poliitikot tulevat aina potkimaan tölkkiä pitkin katua ja nostamaan velan määrää uudelleen ja uudelleen,kunnes koko järjestelmä lopulta sortuu oman painonsa alle.Toisin sanoen,he eivät halua sen sortuvan omalla vahtivuorollaan.Jonain päivänä näet uutisen,että "Maailman suurin pankki on juuri kaatunut".Pankki oli vivutettu massiivisella velkarahalla,biljoonia dollareita.Kaikki maanpiirin osakemarkkinat romahtavat,ja jopa ”universiumin hallitsijat” myyvät osakkeitaan joukoittain.Kaikki hokevat;en voi uskoa tätä. Yhdysvalloissa on juuri nyt megapankki joka on vivutettu velkarahalla 349/1.Se tarkoittaa,että jokaista 349ää velka dollaria kohden on olemassa ainoastaan vain yksi dollari.Velka on käsittämätön 44 biljoonaa dollaria.Pankin velkavipu on 2 kertaa enemmän mikä on Usan valtion velka ja 2,5 kertaa enemmän kuin mikä on Euroopan BKT,ja 70 kertaa enemmän velkavivutettu kuin Lehman joka kaatui vuonna 2008. Paluuta takaisin ei enää ole.Ei enää mitään mahdollisuutta sulkea romahdusta korkilla pulloon. Talouden romahduksen järistys tulee olemaan uskomaton. Länsimaailma halvaantuu,vaikea uskoa? Pian saamme tietää....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä se polaarikierre nyt putkahti, kun se tuo mukanaan alle 30 Celsius-miinuasteen pakkasen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Me tiedämme, ettet sinä "Todistus"hyvä pysty meille kertakaikkiaan mitään "opettamaan". Vielä vähemmän siitä mitä on tulossa. Nuokin ennustajaeukkojen jutut olet kopsannut jostakin jekkisivustollta ja samalla unohtanut, että Amerikan ihmemaassa biljoona = täkäläinen miljardi. Hyvin näyttää sinullekkin jenkkipropakanta kelpaavan. Babylon on sortunut jo 2500 vuotta sitten ja maanpiirin kauppiaat saavat itkeä kaikessa rauhassa koska asumme maapallolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

RentoReino

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sipilän mahdoton työllisyystavoite toteutuu !

Huonoin hallitus ikinä. Takinkäääntäjiä ja valehtelijoita. Tempputyöllistämisellä ja mailmantalouden nousulla saavutettu... Lue lisää...
vempula porukkaa

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.2.

Naapurit

24.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut