Aloita uusi keskustelu

Miten eläkeläinen aikansa kuluttaa

Aloittaja: eläkeläinen., Oma elämä 25.9.2017 16:46

Pitkäksi tahtoo aika käydä kun ei ole mitään tekemistä.
Ei kiinnosta lähteä mihinkään eläkeläisten juttuihin mukaan kun en mikään laumasielu koskaan ole ollut.
Tässä sitä kerrostalo huoneistossa toimettomana päivästä toiseen, joku varmaan kehottaa ulos kävelemään mutta kun on lonkkavika niin eipä oikein kiinnosta.
Lukeminen ei ole meikäläisen laji ollut koskaan, tuttavia eikä vieraita käy kylässä kuin joku vuodenaikana pikaseltaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 224 viestiä

En ymmärrä mihin minulla aika solahtaa, menee päivät yhessä suhhauksessa. Miten lienen aikoinaan kerinnyt töihinkään.
Ei käy aika pitkäksi, ei todellakaan !!
Ulkoilu, käsityöt, sudokut, ristikot, lukeminen, koirien hoito, ukon paapominen, kotityöt jne............

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valkeaan istumaa, siellä ne istuu muutkin vastarannankiisket. Parlamentiksi kutsuvat - haukutaan kaikki ja itse ollaan korvaamattomia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lasken rahojani, nippu on aina perstaskussa seteleitä niinku Andylla. Justiin tulin kylältä ja meni parisataa ihan humpuukiin, tullessa ostin lohifileen ja panin uuniin. Nyt ramasee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Vähän sama meininki, mutta mikä on kun pierettäää kuin palokunnan hevosta aikanaan.
Oisinko syönyt liian monta siivua prisman paistamia, latviassa muokattuja ruisleipä viipaleita. Mistäpä tuonkin vois tietää...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On aina tavaton kiire. Ei tahdo keretä mihinkään. Hömppää on on niin paljon nykyään, että kohta sekoaa.
Kaupassakin on maksutapoja niin monta, että joutuu miettimään miten joutuimin antaisi rahansa kaupalle. Uusia rahanottotapoja keksitään jatkuvasti. Menee varmaan siihen, että kun kävelee kaupan ohi, niin tili tyhjenee automaattisesti. Puhelintakin pitäisi tuijottaa koko ajan, että kohta kävelee päin seinää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onkin hauskaa,mutta nykyään ei tule laulettu ja kuorohommelitkin on mennyttä aikaa.Kaikki hauska jäänyt pois no sattuneesta syystä.Nyt on aikaa alottaa uudestaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielialaa ja aivojen toimintaa tutkitusti virkistää käsillä tekeminen - kortin peluu, käsityöt esim. Jos olet joskus ajatellut piirtämistä, aloita tai villasukkien kutomista, aloita. Voisin ottaa sinut tuttavapiiriini, soittelisin sinulla ja tulisin käymään. Keksimme kyllä jotain, josta innostut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Netistä kun harvakseltaan aikuisviihdettä katselee niin kummasti nuoruus tulee mieleen :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ala kaljotteleen. Viinapää paranee pikaseen ja pian voit vetää juopottelu maratooneja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sitähän suurin osa eläkeläisistä tekeekin.Aamusta iltaan kaksin käsin vedetään viinaa kurkusta alas.Sitten tukitaan terveyskeskukset ,milloin närästää milloin masentaa.Pitäs nuorista ottaa mallia jotka tätä yhteiskuntaa pyörittää .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jörö: ketkä rakensivat, maksoivat ja pyörittivät yhteiskuntaa ennen kuin nykyisiä nuoria oli olemassakaan? Mietipä sitä ajankuluksesi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mietippä sinäkin,työnantajat maksoi eläkkeemme,yhteiskunnan rakentamiseen ja pyörittämiseen otimme valtionvelkaa.Tätä lystiä nyt lapsemme ja lastenlapsemme maksavat vielä todella pitkään.Nuorina saimme vaihtaa lumikolan Bacardi kolaan ja siirryimme eläkkeelle. Samalla nostimme lastemme eläköitymisikää jotta he eivät pääse samoista eduista nauttimaan.Kyllä meidän on syytä olla kuin kusi sukassa kun toisten siipeilyyn rakensimme koko elämämme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jörölle. Kyllä nyt jörön logiikka pettää. Mehän olemme maksaneet nykyisen työikäisen päivähoidon, koulutuksen, lääkärimenot ym. sivistysyhteiskuntaan kuuluvat palvelut. Ilman meidän nykyisin eläkkeellä olevien panostusta sivistysyhteiskunnan palveluihin nuoret olisivat hukassa. Olemme tehneet työtä ja maksaneet veroja, jotta meidän lapsemme ovat voineet kouluttautua ensimmäisestä luokasta lähtien. Vai kukahan ne koulut, kouluruokailut, edulliset terveyspalvelut ym ovat maksameet aikoinaan nykyisille nuorille. ME IKÄÄNTYNEET. Muistakaapa se.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän vain dementiaa ala olla? Sanoppas mihin sitä valtionvelkaa otitte heti ruhtinaallisesti? Että te muuta ole kuin perseet kentässä lakkoilleet itsellenne aina vain enemmän ja tuhonneet ,ajaen tehtaita ja firmoja ulkomaille.Nyt lapsenne huutaa ruokaa leipäjonoissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jörölle. Alkoholitesti ja tilastot osoittavat että ikääntyvistä viinaa vetävät ovat vähemmistö. Mitättömän pieni vähemmistö ikääntyneistä on alkoholisoitunut ja juovat yli suosituksen. Katsopa tilastot ja testit. Ketkähän sitä viinaa kaatavat kurkusta alas. Tämä on faktaa. Tarkista asia, jos ei mene kaaliin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.11.

Naapurit

18.11.

Fingerpori

18.11.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut