Aloita uusi keskustelu

Lopetetaan sotiminen

Aloittaja: Ajattelen, siis olen Oma elämä 29.3.2017 23:04

Sotiminen on vanhanaikaista, eikä siitä ole kellekään ollut koskaan mitään hyötyä. Nykyisin päättäjätkin ovat pääosin viisaita, eivätkä aja maita sotiin ehdoin tahdoin. Kannustetaanpa Saulia esittämään sodatonta tulevaisuutta seuraavassa kansainvälisessä kokouksessa!. Nytkin sadat tuhannet ihmiset pakenevat sotaa. Miksi ei perustettaisi valtioiden yhteistä terrorismin vastaista poliisia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 2040 viestiä

Sotiminen loppuu sinä päivänä, kun ihmiset lopettavat toistensa haukkumisen ja panettelun täällä Juttutuvassa kuin myös muualla. Yksilöiden välinen riita ja rähinä johtaa laajeneviin konflikteihin ja lopulta sotiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se tarkoittaisi Kokomuspuolueen Nuorisojärjestön kieltämisellä Kamsakoulunkujalta täältä Helsingistä.Oulussakin Uudeltakadulta tykitetään proosaa ilman senkummempaa päämärää!
Heillä on yksi ongelma!! Turkki,.joka on Natomaa!!
Venäjän Kaukasus tapahtumineen releventimpaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Neuvostoliiton hajottua keskityttiin kriisinhallintaan. Moni muu maa Euroopassa luopui asevelvollisuudesta, paitsi Suomi. Venäjää ei todettu luotettavaksi naapuriksi. Vuonna 2014 Krimin valtauksen myötä tilanne muuttui. Toki Venäjän kanssa kannattaa käydä kauppaa semmoisissa asioissa, missä se on järkevää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sotahaluja tuntuu vähintään puheiden muodossa olevan monellakin suunnalla maailmassa tällä hetkellä, vaikka kaikki tietävät, että ongelmat vain moninkertaistuvat sitä tietä noudatettaessa.
Suuntaa pitää muuttaa kertakaikkiaan ja aloittaa aseista riisunta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kyllä hänelle sp-osoite löytyy netistä, varmaankin, uskoisin. Ei muutaku viestiä menemään! Ja P- Koreaan myös, sekä USA:han.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei lopu niin kauan kuin Usa on pystyssä. Maailman sotaisin maa joka on sotimalla pystytetty ja sotimalla pystyssä pidetty iät ja ajat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kehittyville maille pitää tarjota siviiliapua ongelmiin, ei aseellista.
Nyt on paljon luonnon katastrofeja ollut, niissä voisimme ehkä auttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi auttaa, kun noissa maissa on tekijöitä tuhatkertaisesti enemmän, jos paikalliset valtaapitävät näkevät jotakin tekemisen tarvetta? Ei sinne kannata mennä sen takia, että kippaisimme rahat heille ja toteaisimme jälkikäteen ettei kannettu vesi taaskaan kaivossa pysynyt. Raha pelkästään passivoi ja korruptoi, eikä työvoimaa tarvita määräänsä enempää. Kolonialismiinko haluat palata?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siksi haluan ajatella näin, koska mekin olemme saaneet apua ulkopuolelta esim. sotien jälkeen jälleenrakennuksen aikaan. Autetaan mekin vuorostaan, mutta kykyjemme ja kapasiteettimme rajoissa tietysti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä ihmeen ihmisyys, kun tuolla 'avulla' ainoastaan rampautetaan noita valtioita? Paikallinen yritystoiminta ei käynnisty koskaan, kun tekijät tulevat muualta. Säästyvät rahat päätyvät siellä poliitikkojen kirstuihin ja/tai kalliisiin sotavehkeisiin. Kannattaisi käydä katsomassa paikan päällä, mitä tuosta esittämästäsi seuraa. Itse olen niin tehnyt, työnkin puolesta.

Minne muuten olisit rahoinesi menossa? Missä on II maailmansodan tuhoihin verrattavia korjausprojekteja? Afrikassa sellainen on ainoastaan Kongossa. Se on taantunut noin 100 vuotta taaksepäin olleeseen aikaa, itsenäistymisen ja Mobutun valtakauden jälkeen, mutta kaikki pitävät sitä toivottomana tapauksena. Tähän mennessä sisäisessä kahinoinnissa on kuollut lähes Suomen väkiluvun verran ihmisiä, mutta mitään ei ole savutettu.

Vai Karibianko hurrikaanituhoja ajattelet? Avuksi Richard Bransonin huvilan kunnostustöihin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maailman turmelu ei ala ihmisten auttamisesta. Se on faktaa. Meitäkin on autettu katastrofeissa. Emmekä ole kehityksestä siksi jäljessä. Ei muut kansat sen tyhmempiä ole, heitä on vain autettava kehityksen alkuun, niinkuin meitäkin on autettu aikanaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hei Emeritius. Mistä on 6000 km ja minne? Lääniä toki riittää.
Venäjä on entinen suurvalta eikä sitä enää tarvitse pelätä kuten Kekkonen opetti.
Ihmeelistä, että Venäjän pelko Suomessa katoaa vasta kun Kekkosen ajan
nuoret 1950 - lukulaiset ovat siirtyneet ajasta nk kolhoosin kylmään taivaaseen ja
heidän lastenlapsiensa kolmas sukupolvi saa luvan ajatella ltsenäisesti. Haluamatta takaisin Uralille kysyn kuka on ehdottanut Uralille palaamista? Onkohan
tässä syvä Pyhä viha syrjäyttänyt Järjen ( = Stalin?)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjän nykyinen hallinto tarvitsee Uralille haluajia. Niitä ei todellakaan ole olemassa, mutta kuitenkin trolliarmeija tätä samaa mantraa hokee hokemasta päästyään. Venäjän hallinto tarvitse vihollisia ja sotaa, kansan sumuttamiseksi arjen kurjuudelta. Venäjän vähittäismyynnin arvo ruplina on laskenut 30 prosenttia neljän vuoden aikana. Inflaatio on ollut kymmenen prosentin luokkaa per vuosi. Palkoista on leikkaantunut neljäsosa pois. Kansa näkee nälkää. Sota piristää hallinnon kannatusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joukossamme on henkilöitä ja Mediataloja,jotka haluaisivat yrittää vielä kerran Uralille!! Tajuamatta,että edessä on n. 6000km. mannerta edessä.
Sitä ei myöskään tajunnut aikoinaan Napoleon ja Natsi-Saksa.
Johtopäätös; Viha on syrjäyttänyt järjen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisin halutakin käydä Uralilla. Mitä pahaa siinä on? Eilen tuli dokumentti matkaohjelma, jossa päähenkilö matkusti junalla Uralin taakse. Ei vaikuttanut vihaiselta. Kertoi tosin, että Stalinin aikana radan rakentaminen oli vaatinut paljon ihmishenkiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oli ylimielinen englantilainen ja eikä kertonut kuinka paljon britti-imperiumin rakentaminen ja hallussapito vaati alkuperäisasukkaiden henkiä Amerikassa, Aasiassa, Afrikassa ja Australiassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Saako työpaikalta lähteä kun työt tehty?

72 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Suomen etu olisi Natoon liittyminen

Nato-jäsenyyden vastustajat väittävät usein, että jäsenyys pakottaisi Suomen nostamaan puolustusbudjettiaan. Tämä väite ... Lue lisää...
Iso Myy

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.9.

Naapurit

23.9.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 379 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut