Aloita uusi keskustelu

RUNONURKKA

Aloittaja: SYDÄMEN kyllyydestä sieluni sopukoista Muut 12.9.2016 05:53

Hei Oululaiset runon rustaajat kirjoitelkaa tänne RUNONURKKAAN omia kirjoituksianne pöytälaatikosta kaikkien iloksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 903 viestiä

Kevät huumaa se tanssiin villiin kuumaan ajaa
tämän Mahtavan Saimaannorpan ja kalliolla
Naarasnorppa ihaillen katsoo
Mahtavan Saimaannorpan kuuman tanssin
Kalastajan verkko repaleinen
Rakkaus Norppien yhtenäinen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinä ja minä: me. Me oltiin kuin paita ja peppu, rakastuneita. Me piti olla ikuisesti mutta me hajosi. Hajosi tuhansiksi sirpaleiksi ja katosi. Kului viikkoja, kuukausia, vuosikymmeniä... ja yhtäkkiä sinä otit yhteyttä. Me alkoi eheytyä pienin askelin, mutta hajosi. Eheytyi, mutta hajosi taas. Täytyi todeta kylmä tosiasia, vuosia kulunut liikaa, elettyä elämää, velvollisuuksia. Me ei ole enää olemassa. Me täytyy haudata lopullisesti... Tarina on nyt tässä pisteessä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olemme vain ulkoisia kuoria,
menneisyyden haavat eivät näy,
tai emme anna niiden näkyä,
päästä irti kaikesta,
ole,
elä,
oma itsesi,
älä peittele,
näytä haavasi ja huomaat,
että emme ole erilaisia,
vaan kaikki on yhtä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Toukokuussa,
tänään,
satoi räntää.
Talviko tulossa?
Ei, ei tulossa vaan menossa.
Hyvästelee lähtiessään niin kauniisti kuin osaa,
lahjoittaa meille viimeiset lumihiutaleensa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tähänkö mun elämä kiteytyy,
oppinut mitä on menettää elämässä,
tavara on vain tavaraa,
mutta se että,
menetit rakakitasi,
sitä ei korvaa mikään,
olnko itse myrkkyä toisille,
vai onko kohtalo päättänyt leikkiä kanssani,
tässä iässä kaipaa jo jotain hyväksyntää,
en ole ylpeä vaan nöyrä,
en kuitenkaan mieleltäni köyhä,
en tyhmä,
ei ole tarve päteä,
se ja sama huomaako kukaan,
näitä pohdin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei tässä siitä ole kyse, en tarvi sääliä, en ole koskaan tarvinut enkä kaivannut sitä, enkä tarvi hyväksyntää tai minkaanlaista palvontaa sun muuta, kun osaa rakastaa itseään niin tulee toimeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Enkä tarkoita etteikö jokainen joskus ansaitsisi jonkunlaista hyväksyntää ja välittämistä että pitää osata myös rakastaa muita, rakkauttahan on monenlaista...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ole maani myynyt, tottakait jokainen joskus on ja itsevarmallakin voi olla itsetunto maassa niinku itelläki oli esim tuon asian takia mutta se pittää hyväksyä ja ola sinut ittensä kans. Ei nuo kaikki ole omasta elämästä ja onneksi ne negatiivisetkin asiat tiedostaa kuhan yrittää sen kultasen keskitien pitää.
Enkä pahall atarkottanu sulle kommenttejani ja kiitän kommenteistasi, kiva että kommentoidaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

näitä niin vakavasti tartte ottaakaanAnteeksi jos pahoitit mielesi.Taitaa olla parempi etten enää kommentoi.Pidän vain sinun runoista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juurihan tuossa kirjotin että en sillain tarkottanu enkä pahottanu mieltä että kiitos kommenteista, en ole ottanut vakavastikunhan kirjottelen :)
Ja kiitos että pidät

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

viestität kuitenkin rakastamallesi ihmiselle,olenko törmäillyt.Odotat varmasti kommenttia ihan muualta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo on se totta että osa nuista on saanut inspiraation tunteista erästä kohtaan mutta sekin vain purkua, ajan kans menee ohi, kaiken muun jo yrittäny niin nyt pitää vaan oottaa etä menee ohi.
En odota että nuihin se henkilö vastais, ei haittaa jos kommentoi nuihin ja hyvä vaan jos ja kiva jos joku tykkää. Voi olla että välillä se miten kirjotan saattaa antaa kuvan että pahoitan mieleni tai en tykkää jos kommentoidaan mutta asia ei niin onneksi ole. Oikeassa elämässäkin tapa millä ilmaisen joitakin asioita tai enemmänkin se miten puheessa jotku asiat ilmaisen on välillä aiheuttanut väärinkäsityksiä ja ite tajunnu jälkene päin mutta ei sekään haittaa kunhan ei loukkaa ketään ja jos loukkaa niin sen myöntää, tällänen omalaatunen mies, ja toki se on hyvä että jokainen erilainen ja vielä parempi jos uskaltaa oma itsensä olla. Kait sitä vaan tykkää kirjottaa niin tulee sitten vastailtua kommenteihin, välillä taipumusta perfektionismiin niin se varmaan välillä tekee sen että viilailen kun pitää selitellä että mitä tarkotin, vaikea selittää ;) kait tästä jonkun selvyyden saa ;).
Omaa purkua vain nuo runot ja ajanvietettä. Joskus tunne asioissa menee kauemmin kuin osaa kuvitellakkaan että menee ohi, mutta ei sille mitään voi, aina ei järkeily auta, kuitenkin pitää kunnioittaa sitä toista että ei ota asiaa enempää puheeksi jos tietää että mitään ei tule, joskus on parempi peittää ja antaa mennä ohi, enkä sano ettei tunteitaan sais näyttää, iptää tietenkin mutta joskus tulee vaikea tilanne että parempi näin. Itsekkin ymmällään vieläkin asiasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kyllä tietävän, kuka oikeasti olet?Olen pitkään seurannut tunnetilojasi .Olet aito rakastettava ihminen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt kyllä oli nii kauniisti sanottu että meinas miehellä tulla tippa linsiin, eipä ole kuullut pitkään aikaan mitään noin kivaa vaikka tekstin muodossa, joo täydellinenhän en oel että löytyy niitä vikojakin mutat pyrin kyllä olemaan ihmisiä kohtaan hyvin käyttäytyvä vaikka myönnän että tiettyjen asioiden takai on tullut tiuskittuakin sellasille ihmiosille jotka ei liity asioihin, onneksi kuitenkin tajuaa sen ja kohti parempaa, on tässä positiivisempaan suuntaan mennyt asioiden suhteen onneksi kokoajan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mielessäni sinä olet tosi nuori tai sharmaatti vanhempi herrasmies,pitääkö kumpikaan paikkaansa? Joskus runoiksi eläytyy oikein kunnolla,tulee sellainen vaikutus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siltä väliltä :).
Olen 32 vuotias mies.
Kiva tietää että miellyttää runot, se on kyllä sen arvoista jos vielä voi joku saada ajateltavaa nuista niinkun itekkin saatan saada perspektiiviä kun luen runoutta, musiikki on toinen tärkeä asia joka on osaltaan auttanut sydänsuruissa ja muissakin suruissa.
Olen aiemmin jotain kirjotellut mutta se mikä sai aloittamaan runojen kirjoittamisen kunnolla ja rakkausrunoilla alotellu niin se on sen ihmisen ansiota johon menin rakastumaan ja koska se tunne on sellanen mitä ei ihme kyllä oo aiemmin vastaan tullut niin vetäähän se ihmisen ihan sekasin joksikin aikaa, varsinkin kun ykspuolinen tunne.
Kuitenkin on mahtavaa että yksi ihminen saa tälläistä aikaan ja olen hänelle kuitenkin kiitollinen, ollut kuitenkin suhteissa ja kokemusta löytyy naisista mutta tämä tunne on jotain niin ainutlaatuista että ei sitä voi täysin järkeillä, olen onneksi jo sinut tän tunteen kans ja pystyn meneen eteenpäin mutta varmasti se nainen tulee pysymään aina mun sydämessä jollakin tavalla sittenkin kun tiet eroaa eikä enää nähdä.
Oon kirjottanu myös runo- ja talvisielu sekä teddynalle nimillä jos sattuu kiinnostaan. Jokaisella nimellä on joilla kirjotan on omat runonsa mutta pidän tästä rappioromantiikka nimestä eniten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Utsjoen, Inarin ja Enontekiön kuntia. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

115 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietoja lennon MH17 alasampumisen tutkinnasta

Ota rauhallisemmin. Älä stressaa niin paljon, vaikka muut näkevätkin todellisuuden oman todellisuutesi peilikuvana. Kiel... Lue lisää...
Lähimmäinen

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

26.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut