Aloita uusi keskustelu

Maksava asiakas vs nastakengät

Aloittaja: Tuulikki Kotimaa 11.1.2017 21:41

Talviseen kaupunkiin myymälänsä perustanut yrittäjä ilmoittaa ettei nastakenkiä käyttävä asiakas ole tervetullut, koska myymälän lattiat menevät pilalle. Toinen ilmoittaa ettei voi laittaa myymäläänsä asiakkaan pyytämää tuolia kenkien vaihtamista varten, koska siivoushenkilön työ kärsii (työaikaan ei ole laskettu tuolin siirtämistä tai lattian puhdistamista tuolin alta). Siispä ratkaisuna ei voi ola muuta kuin että lopettakaa kaikki kivijalkamyymälät, niihin ei asiakkaat ole tervetulleita! Täkeämpää on että muut määrää, yrittäjällä ei ole arvoa eikä mitään muutakaan tässä nytkysessä suomalaisessa yhteiskunnassa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 282 viestiä

pitää riittää niin, että kun tajuaa laittaa nastakengät jalkaan, niin tajuaa myös ottaa toiset kengät kauppaan mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun täällä on yli 40 kommentoijaa ostetaan matto tuolle hajukauppiaalle,"vanhusten suojaamiseksi",ei tartte kun €uro per nenä,hyväntekeväisyyttä asiakkaille joilla nastat kengissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

valittaa, että ei saa mennä toisen lattialle nastakengillä. Tuskinpa omalle lattiallekaan mennään nastakengillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Uskokaa jo: Ei kodin lattiat ole tarkoitettu kengillä kävelyyn, mutta kauppojen ja julkisten tilojen lattiat ovat ja niiden pitäisi kestää myös nastakengillä kävely, asummehan arktisella vyöhykkeellä, jossa välillä on liukasta kuin luistinradalla. Järkevä kauppias laittaa kestävät lattiat ja toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleeksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainakaan meidän firman lattiat eivät kestä. Yksittäinen asiakas ei maksa niin paljon, että meidän kannattaisi antaa hänen tärvellä lattiat. Toki voisimme periä lisämaksua nastakenkien käyttäjiltä, menisiköhän läpi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

onhan niitä, mutta hävytön hinta on ainakin nk "overshoe"-nimisillä nastakenkien kumisuojaimilla. 30 euroa parista kumiläpyskästä + kuminauhoista! Jos voisi ostaa jostakin (nastakenkiä 1-2 numeroa isommat) kumikalossit edulliseen hintaan, se saattaisi olla oiva ratkaisu asiaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos kotiisi tuleva vieras tallustelee nastakengät jalassa sisällä, sallitko sen?
Kyllähän jo tavallinen järkikin sanoo, että nastakengät on tarkoitettu ulkonaliikkumiseen! Nastakengillä kauppaliikkeessä tallustava, oletko valmis maksamaan vaikkapa 10 eur/kerta kun turmelet lattiat?

Joo, sairaalassakin on nastakengillä liikkuminen kielletty, mutta, eihän se haittaa jos MINÄ näin kevennetyllä askeleella tulen pukuhuoneeseen asti nastakengillä, vaikka ulko-ovella on kieltokyltti ja istuin kenkien vaihtamista varten.

Veronmaksajathan me loppupeleissä maksamme jossain muodossa nämäkin kustannukset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulussa on liukkaan kelin varoitus voimassa jo usean päivän ajan. Varoitus annetaan kaikkein vaarallisimmilla keleillä, joilla pystyssä pysyminen edellyttää erityistä varovaisuutta ja huolellisuutta tai jopa apuneuvoja, kuten nastakenkiä. Kyllä nastakengillä pitäisi pystyä liikkumaan kaupoissa ja virastoissa. Useimmiten kaupoissa ja muissa julkisissa tiloissa ei ole edes penkkejä joissa voisi kengät tai kengänsuojat laittaa ja pesupaikkaa jossa voisi pestä kädet. Kädet likaantuvat kun nastakenkien päälle laittaa suojaa. Toivoisin liikkeiden ja virastojen ulko-ovelle selkeää lappua: voiko nastakengillä kävellä vai ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lopeta liike jos et voi asiakasta palvella ilman että jalkineista meinaat määrätä.seuraavaksi määräät sitten takin värin.niinkö

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mun vanhemmat opettivat mut kunnioittamaan toisia ihmisiä ja myös toisten omaisuutta. Harmikseni näillä opeilla ei pärjää nykyisessä "minä, minä ja minun napa" -yhteiskunnassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri näin. Kyllä kauppiaitten tulisi kunnioittaa asiakkaiden tarvitsemia nastakenkiä ja piikkikorkosaapikkaita ja laittaa kestävä lattiamateriaali, ettei tarvi sukkasillaan kaupassa hiipiä. Kauppiaiden "minä-minä-ja minun herkkä lattia" asenne ärsyttää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yrittäjillä olisi paljon helpompaa, jos kaiken maailman narisijat pysyisivät kaupan ulkopuolella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pysytään kyllä, kortissa se onkin paljon helpompaa yrittäjälläkin, ei ole asiakkaat haitoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä hankin nastakengät sauvakävelyn harrastamista varten.

No, sitten tuossa alkuun kävelin niillä myös kaupoissakin, mutta sitten ajattelin niiden olevan lattiaa naarmuttavia vaikka kuinka kivilattiaa olisikin, niin en sitten laittanut niitä kauppareissuille.
Ja kuitenkin kauppareissutkin vaatii nastoja alleen, jos on kävelemällä liikkeellä, niin siihen tarkoitukseen hankin sellaiset irrotettavat nastalliset liukuesteet, mutta niiden kanssa on ongelmana, että vaihtaessa niitä päälle ja pois, niin kädet sotkeentuvat ja jos vaikka koirankakkaan on astunut huomaamattaan, niin kyllä niissä vaihdoissa kädet pakosta sotkeentuvat. Pitäisi joka kerralle olla vielä suojahanskat mukana, että sotkeentumiselta voisi suojaantua tai sitten, jos kaupassa on vesipiste pullojen keräyksen yhteydessä, niin siinä voisi ainakin mennessä pestä vaihdon jälkeen kätensä, mutta kaupasta lähtiessä ei voi sitä käyttää, kun tavaroiden kanssa ei jaksa lähteä kauppaan uutta kierrosta tekemään kassojen kautta kulkemaan ja selittelemään, ja näyttämään kuitteja ostoksista, että olen jo tavarat ostanut, mutta käsien pesun takia tulin heti uudestaan jne.
No, huomasin siis, että nastasuojaukset ovat todella ongelmallista käyttää, ei helppoa ollenkaan.
Olenkin nyt seuraavaksi kokeilemassa, että otan kassiin kesälenkkarit mukaan kauppareisulle, niin siinä ei kädet sotkeennu lainkaan, että taitaa olla sitten se lopullinen paras ratkaisu tämän ongelman selvittämiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Voi Arto Nyberg minkä teit

Katsoit sitten vissiin eri Arto Nybergiä, kuin minä? AN ei missään puolustellut TM:ää, sanoi esim.: onko hyökkäys paras ... Lue lisää...
hevoseton poika

Jari ja sarjakuvat

Jari

19.11.

Naapurit

20.11.

Fingerpori

20.11.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut