Aloita uusi keskustelu

Heinäluoman koulutus iltakoulun ylioppilas

Aloittaja: Ritva Kotimaa 17.3.2012 11:31

Wikipediassa Heinäluoman koulutukseksi mainitaan valtiotieteen ylioppilas mikä ei ole totta. Hän yritti alkuun esiintyä tällä tittelillä myös eduskunnan matrikkelissa mutta hän joutui lopulta tyytymään titteliin iltakoulun ylioppilas koska häntä ei ole koskaan hyväksytty yliopisto-opiskelijaksi.

Heinäluoma ei ole halunnut korjata Wikipedian tietoa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 25 viestiä

Tunnempa muutaman"oman onnesa Sepän." Koulut ovat jääneet melko vähäisiksi, siis amattikoulu asteelle." Kuitenkin ovat luoneet mittavan uran. Siis kaikkien kajehtimaa varakkuutta. Turha Noske Heinäluomaa rökittää kouluopinnoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä vikaa on iltakoulun ylioppilaalla? Joka jaksaa käydä iltakoulua on yleensä yritteliäs eikä turhan tallaaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ritva

Mikä on kommenttisi Finlandia-kirjallisuuspalkinnon saaneen ja muutenkin tunnustetun älykön (ei edes ylioppilaan) Erno Paasilinnan ajatelmasta: "oppineita ovat itseoppineet, muut ovat opetettuja". Odotan vastaustasi, kiitos etukäteen!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyll kouluttautunut on painoarvossaan ylipainonen. Eikkakin sanoi ,ett kuntauudistusta vijään vääärästä pååstå?? Eikaa kuultiin kuulema asiantuntijana kun on asiasassa lisesiaattityön teeny ja kokenu:

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mihin hän olisikaan päässyt jos olisi jaksanut opiskella! Jo nyt huomattavasti älykkäämpi kuin suurin osa virkaveljistään eduskunassa, täysin ilman koulutusta. Hakkaa älyssä mennen tullen kaikki kokoomus- ja kepuhuijarit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Hänhän kertoi Hjalliksen haastattelussa olevansa kouluja käymätön ja siirtynyt työelämään 17-vuotiaana. Aikoi kyllä harkita aikuisopiskelua kunhan aika antaa myötä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entä Henna Virkkunen(kok)? Koulunsa aikanaan keskenjättänyt ja myöhemmin iltalukion käynyt onkin nyt kuntaministerinä. Hyvää jälkeä näyttää syntyvänkin, hoiteli jo Ylipopistot kerjäläisasteelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ottamatta kantaa sen kummemmin Heinäluodon kuin Virkkusenkaan myöhempiin tekemisiin on pakko muistuttaa mieliin, että iltalukioiden (nyk. aikuislukioiden) opiskelijat osallistuvat ihan samoihin yo-kirjoituksiin kuin muutkin lukiolaiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarkoitinkin sitä, että Ritva huomaa roskan toisen silmässä muttei tikkua omassa. Iltakouluhan on ihan laillinen ja hyväksyttävä ja jopa vaativampi tapa suorittaa lukio.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ritva!

Kun olet huomannut Wikipedian tiedoissa tuollaisen perustavaa laatua olevan virheen, niin korjaapa se heti.

Wikipedian väärät tiedot voi nimittäin kuka tahansa oikaista. Se on jopa tioivottaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi hyvännen aika. Meillä on päämisterinä mies, joka toimi ennen valtiovaraiministerinä ja lukion todistuksesa komeilee kuutonen matikassa. Ei ole ihme, jos tuli muutan miljardin virhe Venäjän talousluvuissa. Pitäis ensin opetella laskemaan, ennen kuin menee neuvomaan maailman yhtä talousmahtia. Heinaluoma ei ole sentään päissään söpertänyt eduskunnassa, niin kuin eräs kokoomuslainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole Heinäluoman tehtävä korjailla mitään Wikipedian tietoja. Ko puolueessa on paremmin koulutettuja, mutta ihan upitoheloita. Heinäluomalla on kuitenkin uskottavuutta ja jonkinlaista auktoriteettia..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ritvalla näkyy olevan vitsit vähissä Demareiden arvostelussa. Onko mielestäsi Heinäluoma hoitanut huonoimmin tehtävänsä,kuin Joutsenlahti tai Ravi? Eikö kaikkitietävä wikipedia voi aivan omasta tahdostaan tuoda totuutta esiin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Heinäluomaa tietysti haittaa tuo herraskainen lähtökohta. Prässipoika olisi sopiva koulutus puhemiehelle. Sitä paitst Heinäluoma ajaa takapenkliltä kuten perunakuopasta ylösnoussut messiaaninen Jarmo Korhonen. Eduskunnan puhemiehen kun ei edellytetä osallistuvan päivänpolitiikkaan, mutta kyllähän te tiedätte kuinka anoppikin haluaa ajaa autoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo perunakuoppayleistys ja moni muukin paljastaa, että Dunja, Ajatteleva Tekijä, veli kirkkohopea ja monta muuta nimimerkkiä on yhden ja saman tänne työkseen kirjoittavan käsialaa. Tarkoitus on provosoida ihmisiä kirjoittamaan ja ottamaan kantaa. Usein mielipiteet heittävät laidasta laitaan samalla nimimerkillä. Kukaan (kai?) ei voi olla niin tyhmä, että puolustaa julkisesti rikollisuutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Dunja asuu täällä yötä päivää ja miettii, mitähän kirjoittaisi demareista. Joskus käy vähän sääliksi. No, onneksi me ei olla kaikki samanlaisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Takapenkiltä ajaminen rikollisuuttaa? Päivänpolitiikkaan osallistuminen rilollista. En oikein päässyt jyvälle kirjoituksestasi. Mainitsemistasi kirjoittajista en juuri tiedä. Tuskin koskaan vastaavat sosialidemokraatin tai persun ärhäkkyydellä, harvoin vastaan heidän kirjoituksiinsa. Kuljemme eri latuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö yhtään nolota, kun veikkauksesi menee noin pahasti pieleen?

Sen, kuinka onneton päättelykyky Sinulla on, tietävät ainakin Dunja, Ajatteleva Tekijä ja heidän lisäkseen myös minä ja ne "monet muut nimimerkit".

Sallinkin jotkut "tietäjät" ovat väittäneet olevan yhtä kuin Ajatteleva Tekijä ja minä, mutta Dunjaksi häntä ei kukaan ole jostakin syystä vielä epäillyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sipilä osoittaa johtajuutta

98 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

"Saavutetut edut" vievät tämän maan perikatoon

Selvästi Oskari haluaa ennen sotia vallinneen tilanteen takaisin. Silloinhan yläluokka eli leveästi, oli renkejä jotka e... Lue lisää...
Eläkevaari

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 8-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 338 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut