Aloita uusi keskustelu

Eduskunta tänään!

Aloittaja: Uusiutuvaa jutustelua?? Kotimaa 14.11.2017 14:33

Öljynkäytöstä on luovuttava vuoteen 2xxx ?? mennessä.
Kukaan ei ole kiinittänyt huomioita siihen,että esim. Lentobetroolia saa vain 10%:ia pumpatusta kokonaisvolyymista.
Esim. Finnair on palkkaamassa 100 uutta lentäjää,joten; Tuuli huulia liikuttaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 9 / 9 viestiä

Jos demarit edes vähän ajattelisivat, niin eivät päästäisi Krista Kiurua ja herra harakkaa noihin keskusteluihin.
Jo heidän tapansa puhua ja Kristan kirkuminen karkoittaa jäsenetkin pois tv-ruutujen äärestä. Harakalla aina samat jutut, syyttää syyttömiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä keskustelua tämä oli, ainakin tv-lähetyksen aikana ministerit loistivat poissaolollaan, eikä hallituspuolueiden kansanedustajien läsnäoloa voida kehua?
Olen samaa mieltä kuin eräs vihreiden kansanedustaja sanoi sattuvasti, että käydyssä keskustelussa halutaan ymmärtää kaikki toisin ja väärin ja halutaan unohtaa täysin kuinka vakavista asioista oikeasti pitäisi puhua, niinpä niin.
Loppujen lopuksi nähtyä keskustelua voisi luonehtia täysin turhaksi, joka antaa täydellisen irvikuvan siitä, kuinka esim. ministerin valan sisältö/tarkoitus täysin unohdettu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tänään keskiviikkona 15.11. nähtiin eduskunnassa taas yhtä sirkusta, kun hallitus räksytti oppositiolle, eikä hallitukselle kelvannut mikään opposition rakentava ehdotus hyvinvointivaltion takaisin saamiseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jaa. Mihinkäs se hyvinvointivaltio on sitten kadonnut? Mielestäni ei mihinkään. Suomi on edelleenkin hyvinvointivaltio. On sitä todennäköisesti jatkossakin, koska talous on taas saatu kasvu-uralle.

Huvitti eilen lukea muutaman oppositiopuolueen vaihtoehtobudjetteja. Kaikki olivat keksineet lisää menoja valtiolle. Tulot kerätään "rikkailta" tuloveroa ja pääomatulojen verotusta kiristämällä. Suomesta vain puuttuu riittävä määrä oikeasti rikkaita ja siksipä nuo kulut oppositio joutuisi rahoittamaan keskituloisten verotusta kiristämällä. Siis jos joutuisi hallituksessa suunnitelmansa toteuttamaan.

Sitä paitsi mitähän ne oikeasti rikkaat tekevät, jos perintöveroa taas korotettaisiin tai ryhdyttäisiin varallisuutta verottamaan? Niinpä. Sinne katosivat taas kaikki investoinnit kotimaiseen yritystoimintaan ja yritykset myydään ulkomaille.

Siksipä nykyisen hallituksen keino julkisten menojen rajoittamisesta (mm kikyn lomarahat) ja talouden kasvun kautta lisääntyvästä verotuloista on uskottavampi tapa hoitaa taloutta pitkäjänteisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Pitäisi olla kaksi puoluetta ja ne ajaisivat jo ihmisten asioita ainakin se toinen niistä - turhaa suunsoittelua ja nyt on 17 puoluetta - asiat ei etene.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maailma on verkottunut digitaalisesti, yhteydenpito onnistuu kotisohvalta, ei tarvitse muun kuin ajatuksen lentää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maaöljystä tuotetaan monenlaista tuotetta raskaimpina 'pohjalle jäävänä' bitumia ja asfalttia ja keveimpänä kaasumaiset osat. Kun öljyä jalostetaan kaikkia niitä syntyy. Jos jotakin tarvitaan, muitakin syntyy. Mitä niillä kaikilla tehdään? Käykin niinpäin, että jos jonkin sen ainesosan käyttö kielletään jossakin käytössä, sille ainesosalle keksitään käyttö jossakin muussa kohteessa.
Kun maaöljyvarantoja on vielä kauan, ja kun jotakin ainesosaa siitä tarvitaan, eikä korvaavaa tuotetta sille ainesosalle ole, tuotetaan muutkin, tai muuten ne jäävät käyttämättömiksi, jätteiksi jo syntyessään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa lumisateen vuoksi. Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Louhimiehen

161 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Louhimiehen

Kylläpä nimimerkki Sopotti on ilkeä ja tunteeton ihminen. Paljon pahempi, kuin olen vuosien varrella ajatellut. Empatia... Lue lisää...
Nuorten naisten äiti

Jari ja sarjakuvat

Jari

22.3.

Naapurit

22.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut