Aloita uusi keskustelu

Ytyän rakennustarvikkeiden kierrätys

Aloittaja: pötyä Hinta ja laatu 1.12.2011 11:26

Ytyän uusi rakennustarvikkeiden kierrätystoiminta on periaatteessa hyvä juttu. Äimistyin kuitenkin siellä käydessäni hinnoittelusta, joka vesittää koko asian. Ennen kaatopaikoille menevästä tavarasta peritään aivan liian kohtuutonta hintaa ja ihan hatusta vetäen. Kioskin henkilökunnalla ei näytä olevan minkäänlaista tajua edes siitä, mitä kyseiset tavarat uutena ovat maksaneet. Kierrätystavaran sopiva hinta olisi 10-20% vastaavan uuden tavaran hinnasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 21 viestiä

ilmiantojavoi tehdä jos työvoimaa kohdellaan väärin. tietyt henkiolöstö kohtelut tulisi tuoda julki tämän ko.yhistyksen taholta. siellä poletaan henkilöstö arvoja. johto kuvittelee olevansa jotain. omaa etuaan palkkojaan ajattelevat vain että pysyvät valla kahvassa. paljonkohan lienee b...dran palkka? kaikkine tukineen ja lisäksi muut johto hallitus varmaan nauttii etujaan. stoppi tulee kun laki on suomessa vielä sellainen että voidaan katsoa joksikin vääräksikin toiminnaksi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ytyän idea on aikas hyvä jos kovalla rahalla palkataan ne työntekijät sinne. halpatyövoimaa ei kannattaisi yrityksessä käyttää. voi mennä niin että on ovewt kiinni jos ei lakia ja muita tee noudattaen. hyvä että pyörii. mutta ei työntekijöiden kustannuksella. milloin johto vaihtuu? eikö ois koko johtajisto hallitusta myöten aika vaihtoon?15v samat

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ouluuun pitäisi perustaa keskustaan toinen uusi tai toinen vetävämpi työttömien yhdistys, siihen suunnata rahoja eri kehitys tarpeisiin, oisi ihmisille lähellä lämminhenkisestikin. ytyän leipäjonossakin seisoo samat vuodesta toiseen mitään kuria huudoista huolimatta heille ei  näytetä saavan. jospa uusi paikka avaisi näkymiä. haluaisiko joku nyt ottaa toella perustaa uusi työttömien paikka oulun keskustaan rahoitus siihen innovatiiviiset vetäjät uusin jutuin. ytyä on enempi eläkeläisten paikka.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa mennä siihen samaan, kuin kontti ja pelastusarmeija. Vein oman jakun  ilmaiseksi ja laitoin ihan varta vasten siihen omat merkkini. Ja kävin viikon kuluttua katsastamassa joko minun tavarat on hinnoiteltu ja niinpä niitä löytyi sieltä. Mutta kas kummaa hinnat olivat melkein samoja, kuin uusia ostaisi. Onko se ahneus nyt iskenyt joka paikkaan. Jos haluat tavarasta eroon hinnoite sen näin: ensin puolet uudesta ja vielä sen jälkeen n. 35% lopusta niin silloin on hinta kohdallaan. Ja tavara menee takuuvarmasti kaupaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kierätä pyöritä piiri pieni pyörii. on se kumma ku sama johto on jokapaikassa, hallilla oli itse ytyän vetäjä luultiin että ei ole samaa. miten tämä on mahdollista, että voi montaa asiaa pyörittää kysymys valtion rahoilla kaupunginko? ajatus on sinällään hyvä mutta hyvinvointiko joillekin tärkein?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

yritys ja yhdistys aikamoista menoa, veromaksajat tukijaisten kautta kärsii. mitenkänkähä rahoitus tahot tähän suhtautuu. keväällähän uutisoitiin että ytyällä ongelmia rahoituksissa, yrityskö nyt pömkittää talouttaa uusien tukijaisten myötä? työntekijät harjoittelijoita joita käytetään työvoimana aika hurjaa on touhu buldran naisella.viheltäkää peli poikki ajoisa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tavaran oikea kierrätäminen on hyvä asia . Toisin on näillä kierrätyskeskuksilla joissa tavarat vain tuhotaan ja lähetätään raakaaineiksi tehtaille ja lämpölaitoksille .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

saakohan yrityksessä tehdä edes työntekijät ilmaiseksi hommia? vai miten tämä toimiii kun yhdistys omistaa koko osekyhtiön, nin käytetäänkö harjoittelijoita firman piikkiin ja otetaan tuotto pois yhdistyksen nimiin kuitenkin, kalevan jutussa oli tosi nuoria työpajalla jutussa mainittiin että ytyä ry omistaa ytytyön. mitenhän tukiaiset käytetäänkö ne sitten kumman hyväksi???

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

maksaa joka maksaa, eikö se niin ole, jos joku haluaa maksaa niin ookoo. välttelen sellaisia paikkoja missä joku asia tökkii joo..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä ole kaikilla tuttuja rakennusurakoitsijoita niin mielellään ostaa kierrätyksestä edullisemmin kuin rahan ahneelta liikkeen harjoittajalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jospa syy on ammattitaidossa, ei osata hinnoitella.  Kouluttakaa joku tähän.  Haloo!  Ammattitaidottomat ovat töissä näissä paikoissa.  Kaikki yhdistystoimintahan perustuu siihen että vain työllistävät, olit miltä alalta tahansa.  Kaikki tekevät samaa työtä, ei siellä erotella. Entisenä yhdistysihmisenä tiijän. tämä on tosi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos tuttu rakennhusurakoitsija niin häneltä voi saada puutavaraa ilmaiseksi. Nimittäin vähän käytetty puutavara jos se on ollut esim. tellinkinä ei kelpaa rakennuspuuksi periaatteessa ja sen voi kyllä panna omakotitalon runkoon. Yhtä kestävää se on vaikka on siinä joku naula ollutkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, kävin eilen minäkin siellä esim. oven rivat maksoi 1€. Olisko vielä halvemmalla pitänyt saada??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kukaan tuskin luulee saavansa mitään ilmaiseksi. Jos oikein luit aloituksen, niin siinä arvosteltiin tuotteiden korkaa hintaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No en tiedä hinnoista mitään. Huolestuttaa niiden työntekijöiden hyvinvointi. Ilmaiseksi kun tekevät siellä hommia. Saavatko he kiitosta ja arvostusta tehdystä työstä. Vai huudetaanko heille mennen tullen palatessa , välillä kiroillen kuin turjan lappalainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kierrätystavaran hinta on oikeesti korkeintaan puolet kaupasta ostettuun verrattuna. Enempää en maksa. Sitäpaitsi rakennusliikkeet saavat esim. LVI tarvikkeista tukusta ostettuna ainakin 60% alennuksen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Utsjoen, Inarin ja Enontekiön kuntia. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Poika ei halua mennä armeijaan

130 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietoja lennon MH17 alasampumisen tutkinnasta

Hesari: "Venäjä ei enää edes yritä ylläpitää uskottavuuttaan." Venäjän uskottavuus on mennyt, eikä Juttutuvassa kirjoitt... Lue lisää...
Hesarin pääkirjoitus

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

28.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut