Aloita uusi keskustelu

Seuraava hävittäjä

Aloittaja: 17 800 tuntia lentotiimaa Hinta ja laatu 7.3.2018 18:06
Näytetään 1 - 20 / 52 viestiä

Sitten kun suomalaiset tulevat järkiinsä ja lopettavat sotaan valmistautumisen, niin valinta on Saab Jas Gripen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hävittäjät ovat osa puolustusvoimiamme. Puolustusvoimat ovat osa turvallisuusjärjestelmäämme, joka on poliittinen kysymys. Hävittäjien pitää sopia tähän kokonaisuuteen.

Ehdokkaiden joukossa on yksi ylivoimainen. Siitä oli haastateltu asiantuntijakin samaa mieltä. Konetta ei ratkaista yksittäisten teknisten ominaisuuksien mukaan. Tärkeintä on, että kone toimii tehtävässään ja kustannukset ovat kohtuulliset. -Sellaisia koneita on vain yksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tällä hetkellä aktiivikäytössä olevista konemalleista Suomelle paras valinta on Super Hornet, joita tarvitsemme siis vähän yli 60 kpl. Yksi kone ei vielä riitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paras hävittäjä puuttuu kisasta : Sukhoi. Muuten on hyvä että ilmapuolustukseen satsataan. Toivon että myös nykyiset Hornetit pannaan "osiksi" johonkin hangaariin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Jos kokeiltaisiin ensin rauhallista rinnakkaiseloa kauppaa käyden.Ilman Usaa ja Natoa!
Kuvat Mosulista- ja Alepposta tukee ideaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä luulet, jos nyt pyydettäisin tämä "rinnakkaiseläjä" tänne ja lahjoitettas kaikki aseet hänelle, niin lähtiskö pois? Vai vaatisko kaikki teollisuuslaitokset, talot, jne myös?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun Suomella ei ole varaa maksaa SÄHKÖBÖRSSIN max. hintaa talvella,niin onneksi Sähköä saa Venäjältä edullisemmin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joidenkin mielestä on pöljää varautua "koska voi elää rauhallista yhteiseloa", toiset ovat väsyneet moiseen höpötykseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monet ovat myös väsyneet natokiimaisten hulluuteen ärsyttää tahallaan ns. nikkuvaa karhua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juttutuvan säännöt kieltävät asian jankkaamisen, mutta näitä Max Onewayn samoja jaarituksia pitää silti lukea vuodesta toiseen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun kysymyksessä on Maxin tunnistaminen lukemattomien nimimerkkiensä takaa, ei ole minun syyni, että sinä et siihen kykene. Sinun kyvyttömyytesi ei kuitenkaan tee minusta yhtään sen enempää, eikä myöskään vähempää foobikkoa.

Kun et pysty tunnistamaan edes Maxia, sinun ei kannattaisi yrittää "tunnistaa" minua eri nimimerkkien takaa. Se menee nimittäin raskaasti pieleen siitä yksinkertaisesti syystä, että kirjoitan vain yhdellä nimimerkillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi tuhlata jopa 10 miljardia, siis 10 000 000 000 euroa hävittäjiin kun niillä kuudellakymmenellä koneella ei paljoa tehdä. Ne tuhotaan lentokentille alle aikayksikön. Suomi tarvitsee tehokkaan ilmatorjunnan ja hävittäjä ei ole tehokas ilmatorjunta-ase. Kymmenellä miljardilla saadaan todella vakuuttava ilmatorjunta-arsenaali. Kaikkein tärkein on kuitenkin järkevä ulko- ja turvallisuuspolitiikka, joka näyttää jotenkin unohtuneen. Ulkovaltojen apuun ei voi yhtään luottaa oltiin jossain liitossa tai ei. Ne ovat vain sopimuksia, joilla voi pyyhkiä vaikka mitä, kun sellainen paikka eteen tulee. Senhän on historia näyttänyt moneen kertaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Noin se menee ja lisäksi ilmatorjunnan käyttökuluja ei rauhan aikana juuri ole.Kaikin keinoin on pyrittävä elämään sovussa Venäjän kanssa,joka muodostaa sen ainoan uhkan Suomelle.Sitä neulanpistopolitiikkaa näkyy vieläkin jotkut tahot harrastavan.Mutta jos kuitenkin hävittäjät hankitaan niin Ruotsista löytyy se postiosoite mihin tilaus pitää lähettää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hornettikaupat on jo aikaa sitten sovittu Trumpin rukousaamiaisilla ja nyt vain harjoitellaan kuten viime viikolla USA:ssa ja nyt tästä päivästä alkaen pari viikkoa Oulussa ja sen ympäristössä miten niillä tulevilla uusilla "valtionvarain hävittäjillä" leikitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa, Koillismaalla sekä Lapin kaakkoisosassa kehittyy ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Kolari, Sodankylä, Pelkosenniemi, Enontekiö ja Inari.

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

18.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut