Aloita uusi keskustelu

Olen pettynyt Lidliin !

Aloittaja: Hinta ja laatu 16.8.2015 16:48

Olen todella pettynyt Lidliin ! Viime lauantaina, hiukan ennen sulkemisaikaa menin keskustan Lidliin ostamaan maitoa, suureksi pettymysekseni ja kauhukseni Milbonan homogenoimaton Saksalainen Kevytmaito oli loppu maitohyllystä !

Niinpä jouduin tyytymään huonompilaatuiseen suomalaiseen kevytmaitoon joka on vesitettyä ja homogenoitua ja siksi aiheuttaa vatsavaivoja useimmille ihmisille, näitä vaivoja sitten luullaan virheellisesti laktoosi-intoleranssiksi.

Toivon että Lidl vastaisuudeessa pitäisi tätä parempaa maitoa riittävästi hyllyssä, kaikille halukkaile ostajille, sen kysyntä on ilmeisesti lisääntynyt räjähdysmäisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 54 viestiä

Kauppiaalle sun kannattaa asiasta infota eikä tänne juttutupaan. Me täällä ei voida sinulle sitä maitoa tilata edes jatkossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minäkin olen pettynyt Lidliin, kun se ei ole rakentanut vielä myymälää Oulun Kaakkuriin. Nyt asioin päivittäin joko Hiirosessa tai Karjasillalla, mutta toivottavasti Lidl valloittaa pian myös Kaakkurin ja on vaihtoehto K-Citymarketille, joka on kyllä erinomainen kauppa sekin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Kaukovainion" LIDL:ssä on samanlainen logistiikka ongelma että tavara loppuu ennen aikojaan ja joutuu ostamaan Suomalaista epäkuranttia tavaraa tilalle.Luultavasti ongelmat johtuu toimittajan puolelta-tiedä häntä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toki ,pitää tsekata,mitä ostaa! Kyllä siinä nelihenkinen perhe voittaa n. 100,- viikko-ostoksissa helposti.Toki fiilikset on,kuin ...
Mutta ne kuuluu hintaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Toivottavasti vielä muistavat ilmoittaa reinhartille kun maito alkaa olla loppumassa. Olethan jättänyt yhteystietosi maitohyllynhoitajalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

en tiedä, vaan RIESKA tulee parempi siihen valion rasvattomaan maitoon, kuin veteen, tuumi minulle eräs rieskan tekijä?.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö ne Lidlin tuotteet pitänyt olla Suomalaisia, muta nythän te kaikki ylistätte, että ne on tuotu Saksasta. Siinä se teidän kotimaisuus. Pittä soitta Sipilälle, että pudottaa teidän palkkoja ja eläkkeitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin minäkin. En jostain syystä tykkää siitä ruasta, jota siellä myydään. Ei ole minun makuuni Lidl, olkoon sitten kuinka edullinen kauppa tahansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et tykkää eurooppalaisesta ruoasta, koska olet joku 60v kaalikeittoihminrn jolle ruoka on polttoainetta eikä siitä saa nauttia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ennemminkin olen lihakeitto ihminen, kuin kaalikeitto. En ole koskaan tykännyt kaalikeitosta nääs. Pidän eksottisista ruista, vihanneksista, salaateista. Parasta on Aasialainen ruoka ja tietenkin myös peruskotimainen kotiruoka.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Lidlin on helppo porskuttaa, 900 milj. euroa tukiaisia Saksalta laajentumiseen Balttian maihin ja pohjoismaihin. Tämä tieto käy ilmi muutaman viikon takaisesta Talous-sanomien artikkelista. En olisi kyllä yllättynyt jos jäljet johtaisivat EU:n tukiaisiin jossain muodossa, eli sinäkin maksat tukiaisina sen halvan ruuan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri tuon takia sitä kannattaa ostaakin kun maksamme tukiaisiakin! Me olemme nettomaksajia EU:ssa, niin kannattahan se "omansa" ottaa pois, jos on järki-ihminen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lidl on parasta kulttuurin vaihtoa !
Ei tule porukka mukana, ainoastaan tarkan euron kulttuuri.
Saksalaiseen makukulttuuriin pääsee sisälle ostamassa heidän tuotteitaan.
Näin persukin jo tukea monikulttuurisuutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi keskiyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono tai muuttuu huonoksi maan pohjois- ja itäosassa sekä Ahvenanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lopettakaa jo Väyrysen kannattajat

275 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Väyrynen hurjassa nousussa

Väyrysen kannatus verrattuna Vanhasen kannatukseen on jo sitä luokkaa, että presidentinvaalista on tulossa Sipilälle neu... Lue lisää...
kansa neuvoo

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

23.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut