Aloita uusi keskustelu

Ovikellon soittelijoita ja ovenrivan kokeilijoita liikenteessä?

Aloittaja: xuj Asuminen 12.9.2013 21:09

Onkohan siis muilla ollu noin innokkaita vieraita tulossa tupaan? :) Tuttu ei luultavasti ollut, kun yleensä tietävät, että minulle kannattaa soittaa ennen tuloa...
En siis uskaltanut (enkä olisi jaksanutkaan) avata, mutta ihmetytti, kun tämä tyyppi soitteli ovikelloa muutamaankin otteeseen ja lopuksi kokeilee ovenripaa... :o

Niin, onko vain niin innokas kauppias, että ois astunu sisään kyselemään, että mikä se tämän talon väkeä laiskottaa, kun ei ovea viititä avata... :D Lähinnä siis kiinnostaisi tietää, että minkäs lajin kauppaita sitä tänä syksynä kierteleekään täällä Oulussa... Että tiedän harkita, kannattaako vastaisuudessakaan ovea avata. :D

No, voihan kyse olla jostakutsa tutustanikin, jonka tapoja en vain nyt tiedä/muista. Silti jaksaa hiukan ihmetyttää. Kyse tuskin oli naapurista, sillä lopulta jaksettuani kuikistaa ikkunasta, oli talon edessä henkilöauto lähtemässä pois...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 22 viestiä

Meidän kadulla auto parkissa aikaisin aamulla. Lähtee pois kun ensimmäiset asukkaat lähtevät liikkeelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan niitä, ikkunanmyyjiä, ovienmyyjiä ym. kaupustelijoita. Ennen kulki kylällä kalakauppiaskin myymässä maivoja. Ei kaikkia kaupustelijoita pidä epärehellisiksi epäillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minun ovikelloa soitti myös epämääräisen näköinen mies. Ja minä kysyin mitä hän haluaa tai oikeammin husin oven läpi. Hän halusi myydä työkaluja. No ovisilmästä näin, että hänellä oli muovipussi kädessä...siis muovipussi....Joten huusin hänelle, että tulen ihan kohta sinne etuovelle(ulos) josko hän voisi odotella niin tulen katsomaan mitä työkaluja oli myynnissä. Ja sipaisin hiukan huulipunaa huuliin ja eikun menoksi. Mutta yllätys olikin suuri, kun ketään ei siellä ulkona oven edessä odotellutkaan. Katselin ja odotin tovin ja käännyin kannoillani ja menin sisälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Maksaa varmaan töineen enemmän. Kyllä tekisi mieli hankkia. Mun ovea aamuyöstä kolkutettiin. En vaivautunut juoksemaan ovisilmälle, kun tiedän, että ehtii mennä piiloon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muistakko sattuko tulleen jonkuajan päästä oikeita kulukijoita oven taa. Meillä käy aina joku semmonen puoli tuntia ennen vieraien tulua etiäinen oven takana ilimottamassa vieraien tulosta. Ei ne ainakaa etiäise ennen autolla liikkunu mutta mistä senkin nykyään tietää muaalima muuttuu eskoseni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meille asennettiin turvaketjut, ja ovikellon soidessa voi ensin kurkistaa että kuka tulee ja sen jälkeen vasta joko avata tai jättää avaamatta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi muuten sitä ovenripaa vielä kokeili? Luuliko, että jos vaikka ovi olisikin auki? Jos kerrostalon käytävä on ilman valoja niin mitä hyötyä siitä ovisilmästä on katsoa. Jos kerrostaloissa olisikin sellaiset itsesyttyvät valot niin kaikki olisi helpompaa. Kallista sanotaan. Tottakai kaikki maksaa. Myös kiinteistöhuolto maksaa vaikkei mitään siivouksia, korjauksia yms. teekkään. Asukkaan hoitavat tämän ja maksavat vielä siitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se oli lakimies tuomassa jättiperintöä. Mitä te pelkäätte, hankkikaa ovisilmä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainakin kaksi eri porukkaa romaaneja, on käynyt tällä kylällä ovea nykimässä.
sekä sekalainen joukko sähkötyökoneiden ja työkalujen kaupustelijoita.
En tiedä mitä sakkia se on, joka ajelee yksityisteille. Vaikka on kieltomerkki.
Kovasti ainakin roskittavat, kumma kun pitkin mettiä nakellaan roskia.
Tienvarsilta olen keräillyt roskat pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksin asuvan on syytä pitää ovensa säpissä. Oven takana todellakin saattaa olla sellainen henkilö, jolla ei ole puhtaat jauhot pussissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sen vuoksihan me ilmoitamme sinne isännöitsijälle oman puhelinnumeron, että jos asiaa on niin ensin soitetaan......

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

varmaa hoonoo soomee puhuva pilipalikauppias. halusi varmistaa että ovesi on lukossa, jos vaikka varkaita on liikkeellä. yleensä jokin sairauskin on esittää jos oven avaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole, feissaajat käyttäytyy noin, tekivät meille samoin ja siinä vaiheessa menin hyvin valmiiksi vihaisena aukaisemaan oven ja käskin pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

241 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Ei ole, Se vain kertoo siitä, että työn tekeminen ei ole sinun juttusi. Makaat mieluummin työtä tekevien maksamien veroj... Lue lisää...
Patu68

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.5.

Naapurit

23.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut