Aloita uusi keskustelu

Oululaiset levittäytyvät omalta tontilta ilman lupia yleisille alueille – valvontaa tehostetaan

Aloittaja: Puusee Asuminen 14.6.2018 17:53

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut on huomannut, että yleisiä alueita on otettu luvatta omaan käyttöön ja siksi jatkossa puututaan entistä tehokkaammin tonttien liialliseen levittäytymiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 85 viestiä

Tosi upea uusi pyörätie on tehty Oulujoen rantaan Erkkolan sillalta aina Poikkimaantien sillalle asti! Asvalttipäällyste on jo tehty ja katulamputkin näyttää tulevan. Olisi kiva jos sinne laitettaisiin myös muutamia puistonpenkkejä. Nyt samanlainen rantatie myös Oulujoen pohjoispuolelle 👍🏼. Kiitos, Oulun kaupunki! 💋

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihanaa oli ajella Saarelan sillalta uutta pyörätietä kohti Kastellia. Ja samalla sai kyylätä Oulujokivarren taloihin, jotka aiemmin ovat olleet katseilta suojassa. Haluamme lisää pyörätietä jokivarresta. Erityisesti Knuutilanrannan ohitus pyörätietä pitkin kiinnostaa aivan joen rannassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eräs aluevaltauksen tehnyt perhe säilyttää kanoottiaan kaupungin yleisellä viheralueella poikittain. Muutenkin omaa reviiriä on jatkettu surutta aika pitkälle kaupungin viheralueelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sama ilmiö on myös Alppilassa Patteritiellä ja sen länsipuolen puistossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Saapi nähdä, saadaanko tämä asia järjestykseen vai tuleeko puliveivausta. Olen jo pitkään havainnut ilmiön, mutta en olekaan kaupungilla töissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meidän rivitaloyhtiössä piha-aluita laajennettiin 30 vuotta sitten kaupungin luvalla melkoisen reippaasti. Istutettiin myös 70-80 metriä pensasaitaa. Sopimukseen kuului, että leikkaamme nurmikon ja pensasaidan sekä teemme kevätharavoinnin.

Syynä sopimukseen pääsemiseen oli se, että alue siisteytyy. Nyt tontti rajoittuu sievästi pyöräteihin. Ennen tontin ja pyöräteiden väliin oli täysin hoitamaton alue.

Toivoa täytyy, ettei joku nykyinen innokas kaupungin virkamies huomaa laajennusta ja vaadi ennallistamista. Kirjallista lupaa emme silloin saaneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti kaupungin virkamiehet keskittyisivät vain viinereiden syöntiin eikä huomaisi tuommoista ympäristön siistimistä. Mutta jospa he saisivat päivänsä menemään palavereiden ja virkistyspäivien muodossa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luitko ollenkaan tuotakaan, alueen siistiminen on eri asia kuin aidata se. Suomeksi ovat aidanneet kaupungin tontti maan omakseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tutun kauppaa on virkamiehet antaneet laajentaa tonttia ja miljoonien vuokratulot kymmeniltä vuosilta kaupungilla saamatta. Vastuuseen pitäs saada nämä lahjottavat virkamiehet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Erityisen houkuttelevaa on ollut laajentaa oma tontti Oulujoen rantaan asti, koska sinne ei haluta päästää rahvasta kävelemään tai pyöräilemään tai muuten norkoilemaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sen kun näkis...ja vielä tasapuolisesti valvontaa suorittaen, puolue-, uskonto- ja sukulaisuussuhteet sivuuttaen. Tuo 'jatkossa' tarkoittaa ilmeisesti sitä, että nykyiset maanvaltaukset hyväksytään?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Esim. Iinatissa n. 1000-neliön tontihaltija/omistaja on rakenttanut Autotallin siten,että ulkoseinä on presiis tontin rajalla,eikä metrin päässä siitä! Tyhmä sopimus,jos asiasta on sopimusta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mitä ajattelet Venäjästä?

230 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ministeri Lindströmin sydän

Ihan turhaa solvata Lindströmiä, joka itsekin tietää olevansa pelkkä yhden kauden pelinappula vailla minkäänlaista tulev... Lue lisää...
Puoluetoimiston työm...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

25.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut