Mainos

Kommentoi

Jari osaa osua aina asian ytimeen näissä piirustuksissaan.
Kiitos Jari Olet todella HYVÄ :D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykyrakentaminen on ihan perseestä!!! Uudet talot ovat valmiiksi homeessa, kun kosteudenpoisto ei toimi liian tiiviin "energiatehokkaan" rakentamisen ansiosta... Tämän lisäksi liian kiireellä rakentamisen seurauksena niistä löytyy yleensä lukuisia rakennusvirheitä: Pistät kiukaan päälle niin lattialämpö paukkaa pois päältä vähintään yhdestä huoneesta, koristelistat sahattu vääränmittaisiksi, ilmastointi toimii "arvottuina" päivinä, etc.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja homeselvityksen tekijöinä olivat vihreät, ne samat tyypit jotka vaativat valtavia lisäeristeitä asuntoihin ja muovipullo taloja. Sitten syytetään muita huonosta rakentamisesta, kun on itse tietämättömänä tehty valtavia virheitä sisältäviä päätöksiä kiireellisenä toteutettavaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lattialämmitys menee tarkoituksella pois päältä kun kiukaan kytkee päälle. Siksi kiuas kannattaa sammuttaa heti kun lopettaa kylpemisen varsinkin talvella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä suunnitteluvirheet ja sana DESIGN ovat syypäitä. Rakennetaan maan sisään, ei räystäitä, terassit ym rakennuksen ympärillä, väärät materiaalit,kuten vaneri, pulpettikatto ja jopa duo sellainen, ikkunat maahan saakka korkeat huonetilat...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi huomenna Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Koillismaalla ja Lapin itäosassa lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Merja Kyllönen ylivoimainen !

274 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eri ikäluokkien kulutusmahdollisuudet ja -tottumukset

yli 50% eläkeläisistä saa eläkettä alle 1500€/kk. Yli 50% työttömistä yksinhuoltajista saa erilaisten tukien myötä rahaa... Lue lisää...
Älä lässytä

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.1.

Naapurit

19.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image