Ilmoitustietokannan rekisteriseloste

 

REKISTERISELOSTE KALEVAN
Enterprise - ilmoitusjärjestelmästä

Jos haluatte tarkistaa järjestelmään tallennettuja tietojanne, lähettäkää tarkastuspyynnöt kirjallisina ja allekirjoitettuina alla mainitulle rekisteriasioita hoitavalle yhteyshenkilölle. 

1. Rekisterinpitäjä

Kaleva Kustannus Oy
PL 170, 90401 OULU
käyntiosoite Lekatie 1
puhelin (08) 5377 111
y-tunnus 0187274-0
sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@kaleva.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Irene Erkkilä, ilmoituslaskutuksen esimies/tukipalvelut
puhelin (08) 5377 213
faksi (08) 5377 248

3. Rekisterin nimi

Enterprise - ilmoitusjärjestelmä

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietolain 8 §:n mukaiset edellytykset:

- asiakassuhteen hoitaminen
- ilmoitusten laskuttaminen
- liikeasiakkaiden yhteyshenkilötiedot myynnin yhteydenpitoa varten
- mahdolliset perintätoimenpiteet
- asiakassuhteen ylläpitämiseen tarvittava markkinointiviestintä

 Henkilötietolain 4. luvun mukainen henkilötietojen käsittely

- suoramarkkinointilähetykset asiakkaille
- tutkimustoiminta, mm. asiakastyytyväisyys- ja brandytutkimukset

5. Rekisterin tietosisältö

- asiakkaan nimi, osoite ja puhelinnumero
- henkilötunnus luottokaupassa
- tiedot ilmoituksista
- asiakkaan avoin ja erääntynyt saldo
- luottohäiriöt

6. Säännönmukaiset tietolähteet

- asiakkaalta hänen suostumuksellaan
- luottokaupassa henkilötunnus tietosuojalain 13 §:n perusteella

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

- ei luovuteta 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Enterprise-ilmoitusjärjestelmän tietoihin pääsevät ja niitä käyttävät vain ne Kaleva Kustannus Oy:n toimihenkilöt, joilla työnsä puolesta on perusteltu tarve sekä sen mukaan myönnetyt käyttäjätunnukset ja salasanat.

Tietojen suojauksesta ja luvattoman käytön estosta huolehditaan yhtäältä käyttäjäohjeistuksen ja -valvonnan ja sekä tiedottamisen avulla, ja toisaalta teknisten keinojen kuten suojausohjelmistojen ja -laitteiden, kuten palomuurien avulla.  Yrityksessä on järjestetty kulunvalvonta, joten ulkopuoliset eivät pääse järjestelmään.

9. Henkilörekisterin ja rekisteritietojen säilytys

Henkilötietoja säilytetään niin kauan, kuin on tarpeen asiakassuhteen tai muun rekisteriselosteessa mainitun tehtävän hoitamiseksi. Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot poistetaan säännöllisesti, ellei laista ja asetuksista muuta aiheudu.

10. Rekisterin tarkastusoikeus

Jokaisella on oikeus tietää, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastusoikeus on maksuton ja pyyntöä esitettäessä henkilön on todistettava oma henkilöllisyytensä es. omakohtaisesti allekirjoitetulla tai vastaavalla tavalla varmennetulla asiakirjalla. Tiedot annetaan pyydettäessä kirjallisesti.

11. Tiedon oikaisu

Rekisterinpitäjä poistaa, oikaisee tai täydentää rekisterin tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet tiedot oma-aloitteisesti tai henkilön pyynnöstä.

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikään maa ei tule koskaan kestämään tukijärjestelmää joka meillä on nyt!

Asumistuen saajien määrä on koko ajan kestämättömässä kasvussa. Tähän on saatava muutos. Jos et tienaa, sinun ei tarvits... Lue lisää...
Asumismenot kuriin

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 370 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut