Kommentoi

Heimo Vesa ei läpäise uusien eu-normien mukaisia päästökokeita. Kannattaisi mittauttaa Saksassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väitetään, että puun alla päästetty äänetön pystyy pudottamaan jopa 1,5 kiloisen teeren.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suolen biokaasu on suojakaasua otsonia vastaan. Ilmansaasteet ja kaikenlaiset sähköhärpäkkeet synnyttävät otsonia. Otsoni on haitallista kaikille eläville soluille, bakteereista ihmisen kudossoluihin ja siltä väliltä. Otsoni hajottaa solujen lisäksi hajumolekyylejä. Otsonimolekyyli hajoaa itsekin reagoidessaan solun tai hajumolekyylin kanssa. Siten suolikaasu toimii suojakaasuna haitallista otsonia vastaan. Sen pituinen se.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On siitä otsonista hyötyäkin, se estää auringon uv säteilyä pääsemästä maahan. Ihmiselle hengitettynä se ei ole eduksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiedetään. Otsoni on yläilmakehässä elämälle välttämätön suoja. Alailmakehässä otsoni on elämälle haitallinen. Otsonia on luonnostaan ilmassa, mutta ihminen on toimillaan lisännyt sen määrää tehden siitä yhden merkittävimmän ympäristömyrkyn.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa länsituuli on voimakasta aamuyöstä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja länsiosassa, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

184 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Sipilä jatkoon! Höpö höpö, mies joka luulee että kun rangaistaan köyhiä, eläkeläisiä, työttömiä, opiskelijoita, eläkeläi... Lue lisää...
Härski

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

19.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image