Mainos
Jarmo J. Husso

Avojalakane tuiralaine. Suorasanainen vaatekauppias Oulun keskustassa. Ei välttämättä yhden asian mies* vaan pidättää itselleen oikeuden lausua mielipiteensä läheltä ja kaukaa. Lukijan kokemusta
lisää pientä suurempi pilke silmäkulmassa. XX . Rotuvaari* jolle Oulun kaupungin keskusta ja sen lähitulevaisuus ovat sydäntä lähellä.

Pohjoisen ääni
Blogiarkisto
Mainos

Shokkihoitoa vai puuhastelua?

11.2.2015 8.16 | Jarmo J. Husso

Aluksi lainaan artikkelia, joka herätti ajattelemaan ihan toisenlaista lähestymistä taloutemme ongelmiin: …mutta ongelmat Euroopan... Lue lisää »

Aikakone poistaa talouden ongelmat?

2.2.2015 11.47 | Jarmo J. Husso

Muistatko vielä vuoden 2008? Olivatko asian silloin paljon huonommin kuin nyt? Kuunnellessani ihmisiä arjessa, tuntuu kuin melkein kaikki on nyt... Lue lisää »

Sinä ja valtionvelka…

8.1.2015 9.15 | Jarmo J. Husso

Olette erottamaton pari. Halusit tai et. Valtionvelka on juuri rikkomassa/rikkonut maagisen 100 miljardin euron rajan. Väitän, että... Lue lisää »

Mitä tänään tulee tv:stä?

10.4.2013 9.04 | Jarmo J. Husso

Koulussa unelmoin toimittajan ammatista. Saman koulun (= Sannin Kartano) TYK ikäluokan Mikko Alatalon näkeminen Urheiluruudussa tai juontamassa... Lue lisää »

No Logo Kärpät

27.3.2013 11.35 | Jarmo J. Husso

Kyproksen kriisi ja Syyrian tilanne ovat maailman mittapuussa tietysti asioita, joihin kunnon blogistin tulisi ottaa kantaa. Näin... Lue lisää »

Vanhemmat julkaisut »

Mainos
Mainos
Mainos
Pääuutiset
Mainos
Takaisin ylös