Kaleva.fi uudistuu!

Kaleva.fi-palvelu on uudistumassa. Sinulla on nyt mahdollisuus ottaa uusi Kaleva.fi käyttöön jo ennen muita. Lue lisää...

Ota uudistunut Kaleva.fi käyttöön
Mainos
Jarmo J. Husso

Avojalakane tuiralaine. Suorasanainen vaatekauppias Oulun keskustassa. Ei välttämättä yhden asian mies* vaan pidättää itselleen oikeuden lausua mielipiteensä läheltä ja kaukaa. Lukijan kokemusta
lisää pientä suurempi pilke silmäkulmassa. XX . Rotuvaari* jolle Oulun kaupungin keskusta ja sen lähitulevaisuus ovat sydäntä lähellä.

Pohjoisen ääni
Blogiarkisto
Mainos

Sinä ja valtionvelka…

8.1.2015 9.15 | Jarmo J. Husso

Olette erottamaton pari. Halusit tai et. Valtionvelka on juuri rikkomassa/rikkonut maagisen 100 miljardin euron rajan. Väitän, että... Lue lisää »

Mitä tänään tulee tv:stä?

10.4.2013 9.04 | Jarmo J. Husso

Koulussa unelmoin toimittajan ammatista. Saman koulun (= Sannin Kartano) TYK ikäluokan Mikko Alatalon näkeminen Urheiluruudussa tai juontamassa... Lue lisää »

No Logo Kärpät

27.3.2013 11.35 | Jarmo J. Husso

Kyproksen kriisi ja Syyrian tilanne ovat maailman mittapuussa tietysti asioita, joihin kunnon blogistin tulisi ottaa kantaa. Näin... Lue lisää »

Digi vai Printti ?

9.1.2013 12.28 | Jarmo J. Husso

Eilinen A2 herätti uteliaisuuden ja luinkin uuden tabloid-Hesarin ajatuksella läpi. Hipistelin sitä kädessäni ja mukavasti pelitti.... Lue lisää »

Palkkasin tänään kahdeksan uutta työntekijää!

28.9.2012 11.48 | Jarmo J. Husso

Tiedetään, että otsikko on huono. Siinä pitäisi lukea: ” Irtisanomisaalto iski yritykseemme”. Silloin lukija innostuisi,... Lue lisää »

Vanhemmat julkaisut »

Mainos
Mainos
Mainos
Pääuutiset
Mainos
Takaisin ylös