Mainos
Jarmo J. Husso

Avojalakane tuiralaine. Suorasanainen vaatekauppias Oulun keskustassa. Ei välttämättä yhden asian mies* vaan pidättää itselleen oikeuden lausua mielipiteensä läheltä ja kaukaa. Lukijan kokemusta
lisää pientä suurempi pilke silmäkulmassa. XX . Rotuvaari* jolle Oulun kaupungin keskusta ja sen lähitulevaisuus ovat sydäntä lähellä.

Pohjoisen ääni
Blogiarkisto
Mainos

NOVIISIN NEUVOT SIPILÄLLE

21.4.2015 18.52 | Jarmo J. Husso

NOVIISIN NEUVOT SIPILÄLLE. Paljon minua varoiteltiin. ” Tulet kohtaamaan puukottajia, jotka säälimättä upottavat... Lue lisää »

AIKAKONE OSA 2.

16.4.2015 15.32 | Jarmo J. Husso

Jotta pääsisit jutussa alkulähteille, niin heti alkajaisiksi on lainattava osittain AIKAKONE-blogini ensimmäistä osaa. Se tulee... Lue lisää »

ITSEPETOSTA POLITIIKASSA

7.4.2015 21.54 | Jarmo J. Husso

Johtavia poliitikkoja seuratessani huomaan, että pahimmat pelkoni ovat toteutumassa ja huoleni kasvaa edelleen. Oman agendansa jalkoihin ovat... Lue lisää »

Leikkauslistoista

31.3.2015 23.18 | Jarmo J. Husso

Vasemmisto ja demarit väittävät kokoomuslaisen leikkaamisen tarkoittavan sitä, että sinulta leikataan jotakin pois. Tätä... Lue lisää »

Shokkihoitoa vai puuhastelua?

11.2.2015 8.16 | Jarmo J. Husso

Aluksi lainaan artikkelia, joka herätti ajattelemaan ihan toisenlaista lähestymistä taloutemme ongelmiin: …mutta ongelmat Euroopan... Lue lisää »

Vanhemmat julkaisut »

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Takaisin ylös