Mainos
Jarmo J. Husso

Avojalakane tuiralaine. Suorasanainen vaatekauppias Oulun keskustassa. Ei välttämättä yhden asian mies* vaan pidättää itselleen oikeuden lausua mielipiteensä läheltä ja kaukaa. Lukijan kokemusta
lisää pientä suurempi pilke silmäkulmassa. XX . Rotuvaari* jolle Oulun kaupungin keskusta ja sen lähitulevaisuus ovat sydäntä lähellä.

Pohjoisen ääni
Blogiarkisto
Mainos

Mitä tänään tulee tv:stä?

10.4.2013 9.04 | Jarmo J. Husso

Koulussa unelmoin toimittajan ammatista. Saman koulun (= Sannin Kartano) TYK ikäluokan Mikko Alatalon näkeminen Urheiluruudussa tai juontamassa... Lue lisää »

No Logo Kärpät

27.3.2013 11.35 | Jarmo J. Husso

Kyproksen kriisi ja Syyrian tilanne ovat maailman mittapuussa tietysti asioita, joihin kunnon blogistin tulisi ottaa kantaa. Näin... Lue lisää »

Digi vai Printti ?

9.1.2013 12.28 | Jarmo J. Husso

Eilinen A2 herätti uteliaisuuden ja luinkin uuden tabloid-Hesarin ajatuksella läpi. Hipistelin sitä kädessäni ja mukavasti pelitti.... Lue lisää »

Palkkasin tänään kahdeksan uutta työntekijää!

28.9.2012 11.48 | Jarmo J. Husso

Tiedetään, että otsikko on huono. Siinä pitäisi lukea: ” Irtisanomisaalto iski yritykseemme”. Silloin lukija innostuisi,... Lue lisää »

Tällä saanen kutsun presidentinlinnaan !

30.1.2012 14.42 | Jarmo J. Husso

Katsellessani presidentinvaalien ns. ” Kaksinkamppailu” —väittelyversioita, kiinnitin huomiotani siihen, että molempien ehdokkaiden suurin arjen ongelma oli... Lue lisää »

Vanhemmat julkaisut »

Mainos
Mainos
Mainos
Pääuutiset
Mainos
Takaisin ylös