Mainos

Pohjoisen ääni

Blogilista
Helena Maijala
Marjo Kolehmainen
Outi Ervasti
Anne Huotari
Antti Rantakangas
Kalle Luhtasela
Antti Liikkanen
Eija Nivala
Reino Enbuske
Erkki Pulliainen
Hanna Sarkkinen
Pertti Huuskonen
Juha Vuorio
Jari-Pekka Teurajärvi
Kaisa Louet
Katja Hänninen
Keijo Putkonen
Kyösti Oikarinen
Lauri Lajunen
Henna Kupsala
Lyly Rajala
Rosa Liksom
Yrjö Länsipuro
Martti Korhonen
Mirja Vehkaperä
Tytti Tuppurainen
Paavo Törmi
Pirkko Mattila
Jarmo J. Husso
Paavo J. Heinonen
Risto Kyhälä
Ritva-Liisa Niskanen
Satu Haapanen
Seppo Mustonen
Suvi Linden
Tapani Tölli
Terhi Mustakangas
Petri Sirviö
Veikko Ervasti
Tytti Isohookana-Asunmaa
Janne Koskela
Liisa Jaakonsaari
Henri Löthman
Mainos

Tuoreimmat päivitykset

Siirtyminen uusiutuvan energian käyttöön on tärkeä osa ilmastonmuutoksen vastaisia toimia. Euroopan komissio julkaisi... Lue lisää »

Oulu tuntuu kunnostautuvan koulukiusaamiskaupunkina. Facebookin puskaradiossa olemme saaneet lukea useampia tapauksia koulukiusaamisesta, joissa kiusaaminen... Lue lisää »

Moni teistä lukijoista arveli otsikon perusteella minun kirjoittavan perussuomalaisista, Trumpista tai muista populismin tähdenlennoista. Kirjoitan... Lue lisää »

Ihmislajille Homo sapiens (=viisas ihminen) on annettu muitakin nimityksiä. Homo ludens (=leikkivä ihminen) viittaa lajillemme tyypilliseen... Lue lisää »

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö ei allekirjoita hallituksen aikeita selvittää tuulivoiman terveysvaikutuksia. Se ei ole "huuhaata",... Lue lisää »

Olen ihmetellyt, miksi nykyään monet miehet ruokailevat lakki päässä. Kotonani opetettiin, että pitää ottaa lakki... Lue lisää »

Pääministeri Juha Sipilä julisti omin päin pipo päässä viikolla 45/2016 Terrafame (Talvivaara) -yhtiön kohtaloa... Lue lisää »

Olihan se melkoinen kokemus. Mukana maailman kaikkien maiden kanssa saman aiheen ympärillä. Toimet ilmaston lämpenemisen estämiseksi,... Lue lisää »

Lapsen oikeuksien päivänä on hyvä arvioida Euroopan parlamentissa kuluvan vuoden aikana tehtyjä lapsen oikeuksia edistäviä... Lue lisää »

Ennustin Oulussa vallitsevan ICT-alan osaajapulan jo itsenäisyyspäivänä 2015. Pohdin tuolloin myös, että miten... Lue lisää »

Saapuiko Trumpin myötä Suomeen Vihreiden uusi politiikka muoto eli lakkipolitiikka? Ennen oli kyllä karvalakkilähetystöjä.... Lue lisää »

”Ensimmäinen viimeiseksi, viimeinen ensimmäiseksi”. Todellakin, niin voi käydä, kun esimerkiksi kalifornialaisen... Lue lisää »

Apteekkitoiminnan vapauttamisesta on puhuttu viime aikoina paljon. Lähitulevaisuudessa apteekkitoimintaa tullaan uudistamaan, mutta on huomioitava... Lue lisää »

Helsingin Sanomat uutisoi 11.11.2016, että hankintalain uudistus on synnyttänyt eripuraa hallituspuolueiden kesken eduskunnassa. Riita koskee... Lue lisää »

Yhdysvaltain presidentin vaalit on käyty ja Donald Trump on uusi presidentti. Äänestystulos oli arvattavissa, kuten oli brexit tai... Lue lisää »

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Takaisin ylös