Mainos

Pohjoisen ääni

Blogilista
Helena Maijala
Marjo Kolehmainen
Outi Ervasti
Anne Huotari
Antti Rantakangas
Kalle Luhtasela
Antti Liikkanen
Eija Nivala
Reino Enbuske
Erkki Pulliainen
Hanna Sarkkinen
Pertti Huuskonen
Juha Vuorio
Jari-Pekka Teurajärvi
Kaisa Louet
Katja Hänninen
Keijo Putkonen
Kyösti Oikarinen
Lauri Lajunen
Henna Kupsala
Lyly Rajala
Rosa Liksom
Yrjö Länsipuro
Martti Korhonen
Mirja Vehkaperä
Tytti Tuppurainen
Paavo Törmi
Pirkko Mattila
Jarmo J. Husso
Paavo J. Heinonen
Risto Kyhälä
Ritva-Liisa Niskanen
Satu Haapanen
Seppo Mustonen
Suvi Linden
Tapani Tölli
Terhi Mustakangas
Petri Sirviö
Veikko Ervasti
Tytti Isohookana-Asunmaa
Janne Koskela
Liisa Jaakonsaari
Henri Löthman
Mainos

Tuoreimmat päivitykset

Huomenna vietetään YK:n ikäihmisten päivää ja sen teemana on ikäihmisiin kohdistuva syrjintä.  Vanhenevat... Lue lisää »

Oulussa järjestetään lauantaina 1. lokakuuta kaksi mielenosoitusta. Mielenosoitukset ovat poliittisten äärilaitojen masinoimia eli... Lue lisää »

Viime aikoina on puhuttanut liikennekaariesitys. Lopullisen päätöksen tekee eduskunta, esitys on olemassa. Tutkin tässä... Lue lisää »

Pankkiautomaatteja suljetaan vauhdilla, jäljellä on toki vielä noin 850 kappaletta. Suomen Pankki seuraa tarkoin, mitä kuluttajat... Lue lisää »

  Työ- ja elinkeinoministeriö on kuuluttanut lehdissä Fennovoiman käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoitushankkeen... Lue lisää »

Kajaanin Otanmäen ja Helsingin Elielinaukion tapahtumat ovat saaneet viimepäivinä aikaan kiivasta kansalaiskeskustelua sekä... Lue lisää »

”Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen tavoitteena on toiminnan muutos, jonka avulla parannetaan palvelujen saatavuutta ja yhdenvertaisuutta.... Lue lisää »

Vuonna 1983 valittu eduskunta teki vuoden 1986 valtiopäivien viimeisissä täysistunnoissaan historiallisia päätöksiä.... Lue lisää »

En ole käytettävissä Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry puheenjohtajaksi kaudelle 2017. Päätös on pitkän... Lue lisää »

  Tämän vuoden maapallon ylikulutuspäivä suhahti ohi 8.8.  (Viime vuonna 19.8.!) Aikaansa seuraava media kertoi siitä.... Lue lisää »

Yhteiskunnalla ei ole varaa antaa jäsentensä syrjäytyä yhteisön työnteosta; yhden yksilön työelämästä... Lue lisää »

Kalevassa oli tänään mielenkiintoinen juttu virkamiesselvityksestä koskien sote-uudistusta ja kuntien omistamia kiinteistöjä.... Lue lisää »

Tämä kirjoitus perustuu oheiseen kirjaan: Pentti Sainio, Armeijan hukatut miljardit, Into-kustannus 2016. Ohessa on kuvausta kirjan... Lue lisää »

Viime viikolla Kangasalan kunta nousi esille negatiivisena esimerkkinä siitä, miten kunnan strategiaan kirjattu vaatimus 100% kotimaisuusasteesta... Lue lisää »

Maalaisliiton eli nykyisen Keskusta-puolueen pääideologi Santeri Alkio jätti väkevän testamentin: ”Älkää... Lue lisää »

Mainos
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos
Takaisin ylös