Mainos

Pohjoisen ääni

Blogilista
Helena Maijala
Marjo Kolehmainen
Outi Ervasti
Anne Huotari
Antti Rantakangas
Kalle Luhtasela
Antti Liikkanen
Eija Nivala
Reino Enbuske
Erkki Pulliainen
Hanna Sarkkinen
Pertti Huuskonen
Juha Vuorio
Jari-Pekka Teurajärvi
Kaisa Louet
Katja Hänninen
Keijo Putkonen
Kyösti Oikarinen
Lauri Lajunen
Henna Kupsala
Lyly Rajala
Rosa Liksom
Yrjö Länsipuro
Martti Korhonen
Mirja Vehkaperä
Tytti Tuppurainen
Paavo Törmi
Pirkko Mattila
Jarmo J. Husso
Paavo J. Heinonen
Risto Kyhälä
Ritva-Liisa Niskanen
Satu Haapanen
Seppo Mustonen
Suvi Linden
Tapani Tölli
Terhi Mustakangas
Petri Sirviö
Veikko Ervasti
Tytti Isohookana-Asunmaa
Janne Koskela
Liisa Jaakonsaari
Henri Löthman
Mainos

Tuoreimmat päivitykset

Tarinani alkaa Adrianmeren pohjoisosasta ensimmäisestä (neljästä) kaukomaille suuntautuneesta lomamatkastani. Matka kohdistui silloisessa... Lue lisää »

Hyvä tilastosijoitus Suomelle! Jos kysymys voi olla tilastoaineiston käsittelyn tuottamasta tuloksesta, niin malttia pitää jäät... Lue lisää »

Kestävän kehityksen ensimmäinen tavoite on poistaa köyhyys sen kaikissa muodoissa kaikkialta. Maailmassa yli miljardi ihmistä asuu... Lue lisää »

Tarinan mukaan on olemassa vanha kiinalainen kirous: ”olkoon elämäsi mielenkiintoista”. Yleensä hyvinvoiva ja turvattu... Lue lisää »

Elämässäni on ollut kaksi vavahduttavaa ja hiljaiseksi vetävää kokemusta. Ensimmäinen oli vierailu Verdunin yhdellä... Lue lisää »

Kiusaamisen kulttuuri vahvistuu Suomessa kovaa vauhtia. Kiusaamista on monenlaista ja monen tasoista. Kiusaamiselle pitäisi tehdä loppu.   ... Lue lisää »

Talvivaara/Terrafame on Suomen oloissa valtava hanke. Nyt jo, kaivostoiminnan ollessa epätoivoisessa itsensä etsimisvaiheessa, noin 60 km²... Lue lisää »

Oulun keskustan lähelle tarvitaan uusi frisbeegolfrata, koska Oulun Toppilassa sijaitseva rata on menossa kiinni uuden asuinrakentamisen ja... Lue lisää »

Teimme Ari Matilan kanssa seuraavanlaisen valtuustokyselyn 10.10.2016: Viime vuosina Oulun kaupungista on paljastunut useita asbestilöytöjä.... Lue lisää »

Kalevan toimitus vai toimittaja (?) lähetteli muutama päivä sitten  pääkirjoitussivulla terveisiä kallioparkin... Lue lisää »

Tämän vuosituhannen ensimmäinen asuntomarkkinoiden subprime-korkoseikkailu johti vääjäämättömästi Lehman... Lue lisää »

Olen toiminut viisi vuotta perussuomalaisissa ja saanut mahdollisuuden tutustua isoon joukkoon perussuomalaisia. Perussuomalaisissa on paljon rasisteja. ... Lue lisää »

Edustajantyöhön kuuluu kuunnella käytävävaikuttajien eli lobbareiden esityksiä heidän mielestään ajettavista... Lue lisää »

Äärioikeisto on arvostellut muita "mamubisneksestä". Arvostelu on kohdistunut erityisesti vastaanottokeskusten työntekijöihin ja... Lue lisää »

Sanotaan, että pessimistit eivät pety. Pessimistitkin saattavat nyt pettyä, sillä Kiina, USA -kaikkiaan 200 maata ovat jo... Lue lisää »

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Takaisin ylös