Mainos

Kampus-Kaleva

Mainos

Tuoreimmat päivitykset

  Suomalaiset uskovat edelleen vanhoihin uskomuksiin siitä, että tyydyttynyt rasva on kaiken pahan alku ja juuri. Näin on myös... Lue lisää »

Maailma näyttäytyy harvoin kauniina uutisotsikoissa. Niistä päätellen se on oikeastaan jo hyvän aikaa ollut matkalla... Lue lisää »

Maailman tilanne on kiristynyt parin viime vuoden aikana. Osa valtiosta painii yhä talousongelmien kanssa, joidenkin maiden suhteet ovat huomattavasti... Lue lisää »

Olen toiminut Oamkin tietojenkäsittelyn koulutusohjelmassa päätoimisena opettajana viimeiset 15 vuotta. Alkavan lukuvuoden kynnyksellä... Lue lisää »

Kapitalismi on nykyään lähes erottamaton osa varsinkin länsimaista elämää. Se on itsessään melko maallinen... Lue lisää »

Pitkään uskottiin kaikkien joutsenten olevan valkoisia, kunnes löydettiin musta joutsenlaji. Tällä videolla esitellään... Lue lisää »

Presidentti Abraham Lincoln halusi lopettaa orjuuden Amerikassa – ja onnistuikin siinä. Onko asia kuitenkaan näin yksiselitteinen? Aate- ja... Lue lisää »

Oulun yliopiston kaivannaisalan tiedekunta yhdessä Business Oulun kanssa järjesti ensimmäisen Oulu Mining Summit - tapahtuman yliopiston... Lue lisää »

Alkaako ainainen tankeroenglanti kyllästyttää? Eikö kieli taivu? Ei hätää! Kuka tahansa voi oppia puhumaan sujuvaa... Lue lisää »

Kriittinen lukutaito on kansalaistaito! Jokaisen itseään kunnioittavan lukijan täytyy osata erottaa totuus hölynpölyn ja retoristen... Lue lisää »

Minulla oli nyt jo menneen kesäloman aikana mahdollisuus nähdä yksi lähes kahdestasadasta ranskalaisen taiteilijan Yves Kleinin... Lue lisää »

”Sä oot saanu opiskelupaikan!” Muistan vieläkin Facebook-viestin, joka kolahti läppärini näytölle. ... Lue lisää »

Olin juhannusviikon Lissabonissa Portugalissa KM-konferenssissa, jonka aiheena oli tiedon ja osaamisen johtaminen. Meitä oli noin 70 osallistujaa... Lue lisää »

Perustulon vaikutuksista opiskelijoiden yrittäjyyteen ei ole mielestäni keskusteltu riittävästi. Jokainen on varmaankin kuullut... Lue lisää »

Työturvallisuuden tärkeyttä korostetaan Oamkin rakentamistekniikan osastolla. Esimerkin voima on tärkeä; yrityksissä... Lue lisää »

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Takaisin ylös