Mainos
Heini Strand
Janne Nyyssönen
Kai Nevala

Heini Strand on kirjastotyöläinen ja vapaa toimittaja, joka on avustanut muun muassa musiikkilehti Rumbaa vuodesta 2007 lähtien. Strandin mukaan hyvästä ruoasta ja musiikista täytyy aina maksaa.

Kai Nevala on Kalevan urheilutoimittaja, mutta muuten normaali. Hänen musiikkimakunsa on muuttunut läpi elämän - todennäköisesti huonompaan suuntaan. Lahjat eivät riittäneet siihen, että olisi edes epäonnistunut muusikko.

Janne Nyyssönen on Kalevan uutistuottaja sekä satunnainen levy- ja konserttikriitikko. Teini-iässä saatu metallipää on vanhemmiten pehmentynyt, mutta edelleen se on tauti joka ei tapa.

pahki@kaleva.fi
https://www.facebook.com/pahki

Kalevan blogit
Blogiarkisto
stats-image
Mainos
Keikkaa pukkaa

Varoitus! Voisi sisältää juonipaljastuksia

12.10.2012 11.05
Kuva: Christine Taylor

Ken Stringfellow, 45 Special, lauantai 13.10.2012

Pahki otti ja lähti Ken Stringfellown keikalle Helsingin Bar Looseen torstai-iltana. Sama mies saapuu lauantaina soolokeikalle Ouluun. Siis varoitus! Tämä voi sisältää juonipaljastuksia.

Pehmennetään hieman: tämä voisi sisältää juonipaljastuksia.

Stringfellown keikka Loosessa ei voi kutsua tavalliseksi tai keskinkertaiseksi. Se oli sekoitus vakavaa musisointia, vähemmän vakavaa musisointia välihuudoilla ja vitseillä ryyditettynä, improvisointia, stand-up-komediaa, yleisön kanssa kommunikointia ja yllättäviä, outoja tilanteita. Pianoa enemmän kuin akustista kitaraa - sähköisestä puhumattakaan.

Kaksi ja puoli tuntia sitä sun tätä.

Havaintoja: mikrofonia ei ole pakko käyttää, yleisö voi istua myös lavalla ja artisti voi esiintyä yleisön keskellä. Ja sekopäisen keikan häiritsijän voi kutsua järjestysmiehen pihtiotteesta lavan paraatipaikalle rauhoittumaan.

Yleisön osalta maltillinen torstai-ilta vaihtunee Oulussa railakkaaksi lauantaiksi, joten on odotettavissa, että myös Stringfellown keikka on erilainen. Aikana, jolloin bändit ja artistit kiertävät paikasta toiseen samalla sabluunalla, tällainen on vettä kuihtuvalle sielulle.

Tämä saattoi sisältää juonipaljastuksia. Tai sitten ei. Lauantaina olemme viisaampia.

Oulu mainittu! Keikan keskivaiheessa Stringfellow kutsui Lotta Jääskelän lavalle duettoon. Lottahan kävi laulamassa myös The Posiesin Qstockin keikalla kesällä 2011.

Duetto upposi sukkana yleisöön, ja Stringfellow huhuili samalla tuottajaa Lotan levylle.


Lauantain keikka Nelivitosessa on Rotos ry:n järjestämä. Stringfellow jatkaa heti aamulla kohti Osloa.

KAI NEVALA

pahki@kaleva.fi

Jaa

Kommentit

1/1 kommentti

GL
12.10.2012 18:39

Yeeees! Huomenna Oulu ja 45!!


Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Takaisin ylös