Mainos

Mistä ihmisen hyvinvointi syntyy? Miten se rakentuu arjessa? Miten hyvinvointia voidaan edistää? Bloggaajat nostavat esiin näkökulmia aiheeseen. Mukana on eri alojen ammattilaisia, asiantuntijoita tai muuten hyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä, jotka kirjoittavat aiheesta omilla nimillään. Yleisö voi kommentoida kirjoituksia.

Kalevan blogit
Blogiarkisto
Mainos

Popcornin paistaja vaiko rikos- ja riita-asiainsovittelija?

24.10.2016 5.05

Lipaskerääjä, varamummo, tukihenkilö… valitse sinua kiinnostava tehtävä. Vapaaehtoistoiminta tarjoaa mahdollisuuksia... Lue lisää »

Ensihoidon uudistus paransi toiminnan laatua

6.10.2016 10.05

Valmiussiirrot on hyvä esimerkki kuvaamaan sitä, miten toiminnan laatu on parantunut ensihoitouudistuksen myötä. Ennen uudistusta... Lue lisää »

Tietomassa terveyden ja hyvinvoinnin ratkaisujen raaka-aineeksi

3.10.2016 13.10

Maailmalla on jo opittu arvostamaan tietomassojen merkitystä osana talouskasvua. Useissa maissa on herätty rakentamaan strategioita tiedon... Lue lisää »

Yhdessä ilman ikärajaa

26.9.2016 6.00

Jokseenkin harvoin näkee, että selkeästi eri-ikäiset viettäisivät vapaa-aikaa keskenään. Omanikäisten kanssa... Lue lisää »

Tulehdus ja ravitsemus

17.9.2016 17.00

Teen luentoa ODL Liikuntaklinikan ravitsemuskoulutukseen. Aiheeni on ravitsemuksen merkityksestä reuma- ja suolistotulehduksien... Lue lisää »

Vanhemmat julkaisut »

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Takaisin ylös