Mainos

Mistä ihmisen hyvinvointi syntyy? Miten se rakentuu arjessa? Miten hyvinvointia voidaan edistää? Bloggaajat nostavat esiin näkökulmia aiheeseen. Mukana on eri alojen ammattilaisia, asiantuntijoita tai muuten hyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä, jotka kirjoittavat aiheesta omilla nimillään. Yleisö voi kommentoida kirjoituksia.

Kalevan blogit
Blogiarkisto
Mainos

Yhdessä ilman ikärajaa

26.9.2016 6.00

Jokseenkin harvoin näkee, että selkeästi eri-ikäiset viettäisivät vapaa-aikaa keskenään. Omanikäisten kanssa... Lue lisää »

Tulehdus ja ravitsemus

17.9.2016 17.00

Teen luentoa ODL Liikuntaklinikan ravitsemuskoulutukseen. Aiheeni on ravitsemuksen merkityksestä reuma- ja suolistotulehduksien... Lue lisää »

Tunnetko huolta, kannatko syyllisyyttä?

14.9.2016 15.25

Suomi on laaja maa, ihmisiä asuu lähes jokaisessa maamme kolkassa. Monet kunnat ja kylät ovat olleet jo pitkään muuttotappioalueita.... Lue lisää »

Uudistumisen hauskuus

12.9.2016 9.57

Olen toiminut Oamkin tietojenkäsittelyn koulutusohjelmassa päätoimisena opettajana viimeiset 15 vuotta. Alkavan lukuvuoden kynnyksellä... Lue lisää »

Kolmas sektori koulunpenkille

9.9.2016 18.00

Järjestöjä kaivataan talkoisiin hyvinvointimme turvaamiseksi. Ajatus on hyvä, kunhan muistetaan vapaaehtoisten rajallinen aika ja... Lue lisää »

Vanhemmat julkaisut »

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Takaisin ylös