Mainos

Mistä ihmisen hyvinvointi syntyy? Miten se rakentuu arjessa? Miten hyvinvointia voidaan edistää? Bloggaajat nostavat esiin näkökulmia aiheeseen. Mukana on eri alojen ammattilaisia, asiantuntijoita tai muuten hyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä, jotka kirjoittavat aiheesta omilla nimillään. Yleisö voi kommentoida kirjoituksia.

Kalevan blogit
Blogiarkisto
Mainos

Tuodaan lääkehoito tälle vuosituhannelle!

4.7.2016 11.58

Lääkitysturvallisuutta on pohdittu ja kehitetty Suomessa ja maailmalla jo useamman vuoden ajan varsin tiiviisti. Pohdinnan ja kehitystyön... Lue lisää »

Tulevaisuuden ”Connected Health”

4.7.2016 6.15

Ystäväni makasi sairaalasängyllä ultraäänitutkimuksessa. Tämä ei ollut hänen ensimmäinen lapsensa, vaan jo... Lue lisää »

Sydänystävällistä ruokaa tarvitaan jo lapsena

29.6.2016 10.14

Vaikka kesälomat ovat jo alkaneet, pohdiskelen erään suomalaisen ylpeyden aiheen, kouluruokailun merkitystä hyvinvoinnin ja terveyden... Lue lisää »

Mitä mummi syö?

8.6.2016 6.40

Olen saanut kevään aikana kurkistaa monen oululaisen ikääntyneen ruokalautaselle kohortti 35 –tutkimuksessa. Yli 80-vuotiaat... Lue lisää »

Hyvinvoinnin megatrendit

7.6.2016 6.35

Maailma ympärillämme muuttuu yhä kiihtyvällä vauhdilla ja muutosten välisistä kytköksistä tulee aina vain... Lue lisää »

Vanhemmat julkaisut »

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Takaisin ylös