Mainos

Kalevan blogit

Mainos

Tuoreimmat päivitykset

Joulukuun ensimmäinen päivä ja lupa avata joulukalenterin ensimmäinen luukku. Olen jo vuosia pitänyt omaa joulukalenteria... Lue lisää »

Pelkään tätä vuodenaikaa. Juuri näihin aikoihin vuosien saatossa olen kokenut ikäviä vastoinkäymisiä. Ne ovat... Lue lisää »

”Vaikka olisikin jossakin lajissa ihan paska, olen huomannut, ettei se vaikuta millään tavalla ihmisarvooni.” Kokemusliikunnan avulla... Lue lisää »

Lasten tapaturmaiset kuolemat ovat vähentyneet, mutta lasten tapaturmat eivät. Liikenneonnettomuudet, jossa lapsia loukkaantuu, ovat... Lue lisää »

Olen väsynyt, niin väsynyt ettei ajatus juokse.Haluaisin nukkua, mutta se on vaikeaa. Illalla minua pelottaa mennä... Lue lisää »

Sain syyslomaviikolla olla "hoitotätinä" veljen ja hänen tyttöystävänsä kissoille. Tehtävään annettiin... Lue lisää »

Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat muutoksessa ja palvelut ovat siirtymässä pois kunnilta 18 itsehallinnolliselle maakunnalle. Tarvitaan siis... Lue lisää »

Nykyihmisellä tuntuu olevan monesti vain oikeuksia ilman velvollisuuksia. Mutta jos ihminen unohtaa omat velvollisuutensa, hetken päästä... Lue lisää »

Olen tässä pitkään miettinyt kirkon ja eri uskonyhteisöjen nopeaa toimintaa turvapaikanhakijoiden kastamisessa.... Lue lisää »

Moni vanhempi laittaa kätensä kyynärpäitään myöten ristiin, kun he huomaavat selvinneensä esikoisen, ainokaisen,... Lue lisää »

Näetkö kynnetyllä pellolla jo lunta? Ehkä hieman, mutta Oulun Hietasaaren palstamaalla kynnös paljastaa miten savinen entinen... Lue lisää »

  Viime aikoina uutisissa on toistuvasti kerrottu liikenneraivosta: tilanteista, joissa ihminen on käyttäytynyt aggressiivisesti... Lue lisää »

Suomen sosiaali- ja terveysalan palvelujärjestelmän haasteena on ikärakenteen muuttuminen. Ikääntyneiden määrän... Lue lisää »

Pari elävän elämän esimerkkiä siitä, kun kyky puuttuu. Viime viikon puoluejohtajien kuntavaalistartti TV-... Lue lisää »

Suomalaiset liikkuvat terveytensä kannalta liian vähän ja istuvat liian paljon. Ihmiset syrjäytyvät, ovat yksinäisiä ja... Lue lisää »

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Takaisin ylös