Mainos

Kalevan blogit

Mainos

Tuoreimmat päivitykset

Lipaskerääjä, varamummo, tukihenkilö… valitse sinua kiinnostava tehtävä. Vapaaehtoistoiminta tarjoaa mahdollisuuksia... Lue lisää »

"Stop whining" (lopeta ruikutus) presidentti Barack Obama sanoi pari päivää sitten. Hän suuntasi sanansa republikaanien... Lue lisää »

Moni taitaa muistaa 1960-luvun lopulla tehdyn haikean countrylaulun  "Stand by Your Man" (suomeksi Tue miestäsi tai Seiso miehesi rinnalla). Laulun... Lue lisää »

On huikean ihanaa, että jumalanpalveluksissa käy väkeä! Samoin seurakuntien kerhoissa ja piireissä, retkillä ja leireillä,... Lue lisää »

Oulun lentoasema sunnuntaina kello 18.30. Matka on ohi ja mieli ja kamera muistoja täynnä. Bussien lähtiessä Naxoksesta taivas oli kirkas ja lämmin päivä... Lue lisää »

Kello on aamukymmenen tienoissa lauantaiaamuna, seison Manhattanilla 5th Avenuella hohtavan kirkkaan Trump Towerin edessä. Pätkä katua on... Lue lisää »

Lukijamatkalaisten lauantai meni markkinameiningissä ja tuliaisten hankinnassa. Markkinat pidetään lauantaisin reilun kilometrin matkan päässä hotelleista.... Lue lisää »

Vaalitaistelua vesirajalla Saavuin New Yorkiin hotelliin perjantai-iltana noin klo 21 paikallista aikaa. Kun avasin television (sattui olemaan CNN:n kanava),... Lue lisää »

Perjantain vaellusretki puolipilvisessä, hyvin kosteassa säässä alkoi linja-automatkalla parin nukkumalähiön läpi. Samalla oppaamme Ira kertoi Sisilian... Lue lisää »

Viikunoita, mandariineja, appelsiineja, granaattiomenoita ja haukkuvia koiria. Lukijamatkalaisjoukon toinen puolisko kuljeskeli torstaina ensin Castiglionen... Lue lisää »

Viiniretkelle ajoimme pieniä, mutkikkaita teitä pitkin kylien ja maaseudun halki. Osa vanhoista kylistä oli jo varhaiselta keskiajalta. Matkan aikana opas... Lue lisää »

Kalevan lukijamatkalaisten keskiviikko oli monien retken päivä. Bussilastillinen reissunaisia ja - miehiä lähti jo aamulla Syrakusaan. Se oli antiikin aikana... Lue lisää »

Retkemme kummisedän jalanjäljille alkoi Naxosin rantatietä pitkin ja jatkui Forza d'Agron kylään, reilun 400 metrin korkeuteen. Kylässä piipahdimme... Lue lisää »

Tuomiokirkkoseurakunta on hieno seurakunta. Haluan luoda seurakuntalaisten, luottamushenkilöiden ja työntekijöiden kanssa seurakunnasta... Lue lisää »

"Ja Etnanpa kaukaa mä kauniina näin, ah tää kaikki hurmaa ja huumaapi pään", lauloivat Kalevan lukijamatkalaiset maanantaina. Joulu on toki kaukana, mutta... Lue lisää »

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Takaisin ylös