Mitä kuuluu?

Kaleva.fi kysyy kuulumisia henkilöiltä, jotka ovat tuttuja Oulusta tai muualta lähiseudulta. Voit ehdottaa sopivaa haastateltavaa lähettämällä viestin numeroon 13222 tai ehdottamalla henkilöä jutun kommenttikenttään.

Tässä kuussa

Mitä kuuluu, Hemmo Kuuranhalla? "Päällimmäisenä on mielessä nyt menossa oleva suuri elämänmuutos"

Oulu 3.6.

Liikekeskus ry:n entinen toiminnanjohtaja ja kruunattu rotuvaari Hemmo Kuuranhalla jäi eläkkeelle tehtävästään jo parikymmentä vuotta sitten.

Toukokuussa

Mitä kuuluu, Mr. Lordi? "Aiemmin Euroviisut otti päästä, mutta nyt olen ylpeä viisuhistoriastamme"

Kulttuuri 6.5.

Euroviisujen voittaminen on rikos, joka ei vanhene - hyvässä eikä pahassa. Lordi-yhtyeen keulahahmo Mr. Lordi eli Tomi Putaansuu tietää kevään tulleen, kun puhelin soi ja lehdet kyselevät viisumietteitä.

Huhtikuussa

Mitä kuuluu, Kari "Mälli" Mäläskä? "Ovimiehen työtä ei ole ollut ikävä, mutta ihmisiä on"

Oulu 22.4.

Jumpru Pubin entinen portinvartijana Kari "Mälli" Mäläskä jäi eläkkeelle ovimiehen työstä puolitoista vuotta sitten. Kysyimme legendaarisen portsarin kuulumisia.

Mitä kuuluu, Sakari Palsola? – "Kärpät merkitsee minulle seurana eniten"

Oulu 13.4.

Peliuransa jälkeen Palsola on pysynyt Oulussa, ja hän työskentelee nykyisin Oulun kaupunginteatterin myyntipäällikkönä.

Vuonna 2017

Mitä kuuluu, Virpi Räisänen? – "Matkapäiviä ei uskalla edes laskea"

Kulttuuri 23.12.2017

Hollannissa asuva kiiminkiläislähtöinen mezzosopraano vietti viime viikolla 40 tuntia Helsinki-Vantaan lentokentällä odottaessaan lentoa – nyt ajatus talvisään ja lentoliikenteen yhteentörmäyksestä huolettaa paljon matkaavaa.

Mitä kuuluu, Mika Ronkainen? "Suomen Elokuvasäätiö näkyi myöntäneen juuri tällä viikolla tuotantotuen tv-sarjallemme"

Kulttuuri 25.11.2017

Oululainen elokuvaohjaaja Mika Ronkainen on niittänyt mainetta ja kunniaa dokumenttielokuvillaan ympäri maailmaa. Kaleva.fi kysyi Ronkaisen kuulumisia.

Mitä kuuluu, Helena Juntunen? "Harjoittelen kotona Janáčekin oopperaa Katja Kabanova, tšekin kielellä vedetään"

Kotimaa 18.11.2017

Oululaislähtöinen sopraano Helena Juntunen esiintyy oopperarooleissa milloin missäkin päin Eurooppaa. Kaleva.fi kysyi Juntusen kuulumisia.

Mitä kuuluu, Matti Patronen? – "Tänä kesänä on alkanut jo huumori loppua Suomen säässä"

Kotimaa 9.7.2017

Oululainen stand up -koomikko Matti Patronen on Naurun tasapaino -kisan voittaja ja tunnettu artisti. Kaleva.fi kysyi Patrosen kesäkuulumisia.

Mitä kuuluu, Kari Krapu? – "Takana on 200 ensi-iltaa, nyt olen hidastanut tahtia"

Kulttuuri 9.4.2017

Nivalalainen tarinankertoja ja teatteriohjaaja Kari Krapu sai presidentiltä kotiseutuneuvoksen arvonimen maaliskuussa. Kaleva.fi otti selvää, mitä kotiseutumiehelle nykyään kuuluu.

Mitä kuuluu, Timo Hannula? – "Tässä iässä tajuaa, että vain pitkällä juoksulla on merkitystä"

Kulttuuri 11.3.2017

Kapellimestari, soitonopettaja ja pelimanni Timo Hannula tunnetaan kansanmusiikki- ja maailmanmusiikkitapahtuma Haapavesi Folkin isänä ja entisenä taiteellisena johtajana. Kaleva otti selvää, mitä Hannulan elämään kuuluu nykyään.

Mitä kuuluu, Teemu Kattilakoski? – "Jauhojärvestä riittäisi juttuja koko päiväksi"

Urheilu 28.2.2017

Kun Alavieskasta kotoisin oleva Teemu Kattilakoski oli lopetti hiihtouransa vuonna 2011, hän lukeutui Suomen maajoukkueen konkarihiihtäjiin.

Mitä kuuluu, Pasi Nielikäinen? – "Aika paljon sotavammoja"

Urheilu 11.2.2017

Nivalan kasvatti Pasi Nielikäinen tunnettiin jääkiekkokaukalossa värikkäänä ja kovaotteisena pelaajana. Kaleva otti selvää, mitä Nielikäisen elämään kuuluu nykyään.

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Päijät-Hämeen, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa iltapäivällä runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa yöllä ja aamulla rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

299 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Toisinaan sitä on vaikea uskoa lajitovereidensa ajattelukyvyn olemassaoloon. Siitä on kammottavan vähän merkkejä maailma... Lue lisää...
aery

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

21.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut